JOI

0

20:00 PRIMA TV

Comoara lui McCinsey (acţiune/comedie, S.U.A 1998) Cu: Hulk Hogan, Robert Vaughn

Joe McGrai (Hulk Hogan), un agent secret ieşit la pensie, descoperă din întâmplare harta unei comori, care-l călăuzeşte imediat către exotica insulă tropicală McCinsey. Insula a fost numită astfel după un maestru bijutier foarte faimos care, cu 100 de ani în urmă, a îngropat acolo o comoara devenită legendară. Walter Denkins (Robert Vaughn), fostul partener al lui Joe, descoperă ca vechiul lor duşman Alanso Richter a aflat de comoara îngropată pe insulă, iar aceasta ar fi o bună ocazie ca, în sfârşit să pună mâna pe el. Walter încearcă să-l convingă pe Joe să renunţe la activităţile sale tihnite de ofiţer ieşit la pensie şi să-l ajute să-l captureze pe vechiul lor adversar. Joe nu este de acord cu aceste planuri, dar asta până când Alanso îl răpeşte pe Billy, bunul lui prieten. Astfel Joe se vede nevoit să declanşeze un război pe mai multe planuri şi să pornească pe urmele lui Alanso, pe urmele lui Billy şi nu în cele din urmă, pe urmele comorii de pe insula lui McCinsey.

20:30 PRO CINEMA

În spatele liniilor inamice (acţiune, SUA 2001) Cu: Owen Wilson, Gene Hackman, Joaquin De Almeida, Oleg Krupa

În timpul unei misiuni de recunoaştere de rutină, locotenentul de aviaţie Chris Burnett fotografiază un obiectiv strict secret şi este doborât. Aflat în spatele liniilor inamice, el este nevoit să lupte pentru supravieţuire, având pe urmele sale urmăritori nemiloşi. Cum timpul trece şi Burnett nu reuşeşte să se întoarcã la trupele sale, amiralul Reigart decide să încalce regulile stricte ale strategiei militare şi organizează o misiune de salvare. Reigart îşi pune astfel în pericol cariera construită într-o viaţă întreagă pentru a salva viaţa unui singur soldat.

22:45 PRO TV

Antiglonț (acţiune, SUA, 1996) Cu: Damon Wayans, Adam Sandler, James Caan, Jeep Swenson

Rock Keats (Damon Wayans) şi Archie Moses (Adam Sandler) sunt prieteni la cataramă şI parteneri în diverse afaceri necurate. Moses se ocupă cu vânzarea de maşini şi,în plus, mai şi lucrează pentru un important traficant de droguri. În momentul în care Moses “prinde” o afacere importantă îl contactează imediat pe bunul lui prieten. Keats e însă un poliţist sub acoperire şi acest lucru iese la iveală în cele mai tensionate momente ale tranzacţiei. În timpul haosului care s-a creat, Keats îl împuşcă din greşeală pe Moses în cap. Din fericire, micul traficant supravieţuieşte şi îşi revine destul de repede ca să înceapă să-i facă reproşuri şi să se simte trădat de bunul lui prieten. Cei doi nu au prea mult timp pentru discuţii la dispoziţie. Keats primeşte misiunea se a-l escorta pe Moses la Los Angeles pentru a depune mărturie împotriva traficantului de droguri. Keats şi Moses sunt nevoiţi să-şi înăbuşe furia şi să coopereze, pentru ca pe urmele lor sunt şi oamenii traficantului şi agenţii FBI.

23:00 CINEMAX

Gloanțe și cenușă la Osaka (Acțiune, SUA, 1989) Cu: Michael Douglas, Andy Garcia, Ken Takakura, Kate Capshaw, Yûsaku Matsuda

Polițiștii Nick (Michael Douglas) și Charlie (Andy Garcia) din New York sunt martori la o crimă într-un bar și îl prind pe criminal. Acesta, Sato (Yusaku Matsuda), este membru al grupării japoneze Yakuza, iar Nick și Charlie trebuie să-l ducă pe mafiot înapoi în Osaka pentru a fi judecat. Când ajung acolo, colegii lui Sato îl ajută să fugă. Astfel, Nick și Charlie trebuie să se confrunte cu membrii Yakuza și să-l recupereze pe mafiot.

+1 -0
se încarcă...