Miercuri

0

20:30 PRO CINEMA

Calvarul (drama, Irlanda, Marea Britanie, 2014) Cu: Brendan Gleeson, Kelly Reilly, Chris O’Dowd

Un bărbat nevăzut îi spune la confesional părintelelui James că într-o zi îl va ucide. James are răgaz o săptămână pentru a-și aranja afacerile, timp în care ajută sufletele pierdute din parohie în vizite ce ar trebui să scoată la iveală și posibilii suspecți. Pregătirea lui pentru moarte este complicată și de sosirea fiicei sale, care a încercat nu demult să se sinucidă.

20:00 PRIMA TV

Citeste si arde (comedie/crima, SUA 2008) Cu: George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand

„Burn after reading” este o comedie neagra a carei actiune se invarte in jurul unui CD continand memoriile fostului agent CIA, Osbourne Cox, concediat din agentie din pricina dependentei de alcool, CD care ii este furat acestuia de catre Katie Cox, sotia infidela de care urmeaza sa se desparta, pentru a fi uitat apoi in mod accidental in vestiarul unei sali de fitness din Washington. Pretioasele informatii intra in posesia Lindei Litzke precum si in posesia lui Chad Feldheimer, instructorul de fitness al neglijentei Katie, care intentioneaza sa il santajeze pe Ozzie Cox sau sa le vanda persoanei dispuse sa ofere cea mai consistenta suma de bani pentru ele.

22:45 PRO TV

Clubul de noapte 2: Ultima oferta (actiune, 2006) Cu: Johnathon Schaech, Ellen Hollman, Richard Norton, Jake Busey, Will Patton, Marisa Quinn

Dupa ce afla ca unchiul sau, proprietarul unui bar de noapte a fost batut de catre o banda din Louisiana pentru ca nu a acceptat sa le vanda barul, politistul Shane Tanner din New York decide sa-l ajute. Barbatul se muta la el si preia conducerea barului cat timp unchiul se reface. Abilitatile lui de luptator si experienta in politie il va ajuta sa apare afacerea unchiului.

22:55 CINEMAX

Prospectorul (SF, Canada, 2018) Cu: Sophie Thatcher, Pedro Pascal, Jay Duplass, Andre Royo, Sheila Vand

O adolescentă și tatăl ei călătoresc pe o lună extraterestră îndepărtată unde speră să se îmbogățească. Ei au obținut un contract ca să caute un mare depozit de nestemate ascunse în pădurea toxică a lunii. Dar și alții rătăcesc prin sălbăticie și slujba se transformă rapid într-o luptă pentru supraviețuire. Forțată să se confrunte nu doar cu ceilalți locuitori nemiloși din pădure, dar și cu lăcomia tatălui ei, fata își dă seama că trebuie să găsească singură o ieșire din această situație.

+0 -0
se încarcă...