JOI

0

20:00 PRIMA TV

Ghinionista (comedie, S.U.A 1996) Cu: Cameron Diaz, Billy Zane, Harvey Keitel

Actiunea filmului se petrece intr-un peisaj idilic, pe o insula insorita, unde George (Harvey Keitel) si frumoasa sa sotie, Nathalie (Cameron Diaz) isi petrec vacanta in casa familiei lor. Cei doi nu sunt singuri pe insula, pentru ca aici se afla si un vechi prieten al lui Nathalie, Lance (Craig Sheffer), care este ingrijitorul proprietatilor. In noaptea in care sotul si prietenul ei pleaca la pescuit, Nathalie este vizitata de Kent, un iubit din tinerete, de care femeia nu isi aminteste cu mare placere. Cand cei doi pescari sunt pe punctul de a se intoarce la vila, Nathalie descopera ca fostul sau iubit este dezbracat si mort in dormitor. Fiind constienta ca sotul sau o va acuza de infidelitate, Nathalie incearca sa ascunda corpul lui Kent si sa stearga toate urmele noptii in care George a lipsit. George descopera mortul, dar pentru ca pozitia sa sociala il impiedica sa fie amestecat intr-un scandal de aceasta natura, pune la cale un plan, care ar putea avea urmari neplacute pentru el.

20:30 PRO CINEMA

Operaţiunea de salvare (actiune, SUA, 2006) Cu: Mark Dacascos, Theresa Randle, Rutger Hauer

Un locotenent care se află în fruntea unui raid îndreptat împotriva teroriştilor din gruparea Al-Qaeda este forţat să abandoneze misiunea şi să salveze un căpitan ţinut prizonier în spatele liniilor inamice.

Terorişii Al-Qaeda se aliază cu rebelii filipinezi şi acum anihilarea inamicilor depinde de locotententul Matt Daniels. În momentul în care elicopterul căpitanului Amy Jennings este doborât chiar pe teritoriul duşmanilor, Daniels şi echipa lui hotărăsc să se avânte în mijlocul inamicilor, pe un teritoriu total necunoscut, cu riscul de a-şi pierde viaţa. Asta pentru că vor cu orice preţ să-şi salveze camarazii şi să distrugă armele biologice, înainte ca acestea să fie folosite de terorişti.

22:30 PRO TV

Călătorie în lumea vikingilor (actiune, SUA, Germania, 2008) Cu: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders

În timpul domniei vikingilor, Kainan, un bărbat dintr-o lume îndepărtată, se prăbuşeşte pe Pămînt, aducînd cu el un extraterestru periculos, cunoscut sub numele de Moorwen. Deşi atît bărbatul, cît şi monstrul vor să se răzbune pentru felul în care au fost trataţi de vikingi, Kainan decide pînă la urmă să se alieze cu vikingii pentru a-l ucide pe Moorween. Tot ceea ce speră este ca armele de fier ale vikingilor şi tehnologia sa avansată să reuşească să-l răpună pe Moorwen.

21:00 CINEMAX

Influență nefastă (Dramă, SUA, 1998) Cu: Ian McKellen, Brad Renfro, Bruce Davison, Elias Koteas, David Schwimmer

Sir Ian McKellen și Brad Renfro interpretează rolurile principale în acest thriller psihologic bazat pe nuvela lui Stephen King. Todd Bowden (Renfro) este un băiat obișnuit în vârstă de 16 ani, foarte deștept, care dezvoltă o fascinație pentru atrocitățile din Germania nazistă atunci când studiază Holocaustul la orele de istorie. Interesul lui Todd ia o turnură periculoasă când îl cunoaște pe Arthur Denker (McKellen), un bărbat în vârstă și un fost ofițer nazist SS care locuiește liniștit în orașul lui Todd. În schimbul păstrării secretului, bărbatul trebuie să scoată la lumină secretele întunecate care au rămas îngropate timp de mulți ani. În timp ce Todd și bătrânul încep un periculos joc psihologic, lucrurile scapă rapid de sub control și amenință să se termine tragic.

 

 

+0 -0
se încarcă...