Miercuri

0

20:00 PRIMA TV

Un uriaş cu inima mare (comedie/acţiune, SUA 2010) Cu: Marc Feuerstein, Melora Hardin, Paul Wight
Salvarea orfelinatului St. Thomas devine o adevărată bătălie. Când Walter, un orfan cu proporţii “uriaşe”, în mod accidental, incendiază orfelinatul, iar scoală are nevoie disperată de bani. Eddie găseşte o oportunitate uriaşă pentru blândul uriaş în circuitul subteran MMA. Singura problemă este că Walter nu a mai omorât până acum nici o muscă. Povestea devine hilară când Walter se confruntă cu oponenţii într-o manieră lentă şi prietenoasă oferind o adevărată lecţie despre viaţă şi prietenie.

16:30 PRO CINEMA

Limitele credinţei (comedie, SUA, 2001) Cu: Diane Keaton

Mary Ignatius (Diane Keaton), o călugăriţă fanatică, decide să-i înfrunte pe cei cărora le-a distrus viaţa cu învăţăturile sale extremiste. Câţiva dintre foştii elevi, traumatizaţi de teoriile călugăriţei, îi vor ruina acesteia noaptea de Ajun.

19:20 CINEMAX

Când nu voi mai fi (Dramă, Israel, 2019) Cu: Menashe Noy, Zohar Meidan, Alon Neuman, Sarit Vino-Elad, Claudia Dulitchi

Yoram, un văduv în vârstă de 50 de ani, este veterinar într-un parc safari din Tel Aviv. Slujba lui este să aibă grijă de pisicile sălbatice, să opereze animalele bolnave și să se asigure că oamenii nu se dau jos din mașini când văd un grup de rinoceri. Yoram o vede din ce în ce mai puțin pe Roni, fiica lui adolescentă. Pentru ea apartamentul lor întunecat este o închisoare din care fuge tot timpul și pentru perioade lungi de timp. Într-o noapte, mai mulți paramedici apar la ușa lor deoarece Roni a încercat să se sinucidă. După acest incident, Yoram decide să o ducă pe Roni într-o călătorie ca să viziteze familia mamei sale într-o zonă de deștert de lângă Marea Moartă.

16:15 HBO

Candidatul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Hugh Jackman, Vera Farmiga, J.K. Simmons, Alfred Molina, Molly Ephraim

Hugh Jackman îl interpretează pe carismaticul politician Gary Hart în această dramă regizată de Jason Reitman. Filmul urmărește ascensiunea și decăderea senatorului Hart care i-a fascinat pe tinerii votanți și care a fost considerat candidatul principal la nominalizările din 1988 ale partidului democrat pentru președinție până când campania lui a trecut pe locul doi după povestea relației extramaritale pe care a avut-o cu Donna Rice. În timp ce jurnalismul politic și jurnalismul de tabloid s-au amestecat pentru prima dată, senatorul Hart a fost obligat să se retragă din cursă. Aceste evenimente au avut un impact profund asupra scenei politice americane și internaționale.

Deja ai votat!
se încarcă...