JOI

0
Marion Cotillard

22:15 PRO CINEMA

Rugină şi oase (dramă, Franţa, 2012) Cu: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Bouli Lanners

Ali se trezește în situația de a crește singur un copil de cinci ani. Sam este fiul lui, dar acesta abia dacă își cunoaște tatăl. Fără casă, fără bani și fără prieteni, Ali se refugiază undeva în sudul Franței, la sora lui, Anna și, din acest moment, lucrurile încep să se îndrepte pentru el. Anna le amenajează un loc în garajul său și ia copilul sub aripa ei. Într-o seară, Ali o întâlnește pe Stephanie, care este dresoare de balene. Când una dintre sesiunile ei de antrenament se sfârșește cu o tragedie, un telefon în miez de noapte îi va aduce din nou împreună pe cei doi. De data asta, Stephanie este țintuită într-un scaun cu roţile pentru și-a pierdut ambele picioare și, odată cu ele, toate speranțele pentru viitorul ei. Ali o va ajuta pe dresoarea de balene să-și recapete dorința de a trăi, iar ea va reuși să îi schimbe bărbatului perspectiva asupra vieții.

22:45 PRO TV

Inamicul invizibil (acţiune, 2007) Cu: Steven Seagal, Mark Bazeley,

Steven Seagal este John Sands în acest thriller exploziv, un agent secret, folosit de Forţele Aeriene Americane pentru operaţiile sub acoperire des puse în sena de serviciile de informaţii. Când Agenţia se teme de informaţiile pe care le-a aflat de-a lungul misiunilor sale, aceştia îl închid şi plănuiesc să îi şteargă memoria. Simţindu-se trădat de Agenţie, John vrea să scape din penitenciarul de maximă siguranţă pentru a-şi face o nouă viaţă. Din păcate, Forţele Aeriene au un alt plan pentru el. O armă nucleară secretă se presupune că a fost furată şi cred că John e singurul om în stare să o aducă înapoi înainte de a cădea pe mâinile unei grupări teroriste.

22:50 CINEMAX

Mapplethorpe (Dramă, SUA, 2018) Cu: Matt Smith, Marianne Rendón, John Benjamin Hickey, Mark Moses, Carolyn McCormick

Robert Mapplethorpe este cu siguranță unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului XX. Mapplethorpe s-a descoperit pe sine atât din punct de vedere artistic, cât și sexual în New York de-a lungul anilor 1970 și 1980. Filmul explorează viața lui de dinainte ca el și Patti Smith să se mute în faimosul hotel Chelsea, casa unei lumi boeme. Aici începe să-i fotografieze pe locuitori și pe noii săi prieteni, inclusiv artiști, muzicieni, vedete de film și membrii ai comunității S&M. Lucrările lui arată erotismul așa cum nu a mai fost examinat sau arătat vreodată publicului. Filmul subliniază intersecția dintre arta și sexualitatea lui și prezintă eforturile depuse pentru a obține recunoașterea. Producția oferă un portret nuanțat al unui artist aflat în cea mai bună perioadă creativă și scoate în evidență impulsurile nimicitoare care amenință să distrugă totul.

23:45 HBO

Operațiunea Hunter Killer (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens

În adâncime, sub Oceanul Arctic, căpitanul de submarin Joe Glass (Gerard Butler) se află în căutarea unui submarin american dispărut atunci când descoperă că rușii pregătesc o lovitură secretă ce amenință să distrugă ordinea mondială. Căpitanul Glass trebuie să adune o echipă de pușcași marini ca să-l salveze pe președintele rus (Gary Oldman) care a fost răpit și să navigheze prin apele inamice ca să oprească un al treilea război mondial.

Deja ai votat!
se încarcă...