Vineri

0

22.15 ANTENA 1

Acvila Legiunii a IX – a (aventuri, SUA 2011) Cu: Mark Strong, Channing Tatum, Jamie Bell

În Britania secolului al 2-lea, doi bărbați, un sclav și stăpânul său, se aventurează dincolo de lumea știută de ei pentru a purcede într-o călătorie primejdioasă care îi va face să încalce limitele loialității și trădării, ale prieteniei și urii, ale lașității și eroismului.

19:00 CINEMAX

Trei zile și o viață (Dramă, Franța, 2019) Cu: Sandrine Bonnaire, Pablo Pauly, Charles Berling, Philippe Torreton, Margot Bancilhon

Crăciun, 1999. Când micul Rémi dispare dintr-un sat liniștit din Ardeni, toată lumea este șocată. Vestea răpirii copilului se aude peste tot și brusc toți cei care se poartă diferit decât de obicei sunt suspectați. Căutările încep în pădurea din apropiere. La trei zile de la dispariția copilului, căutările sunt oprite din cauza unei furtuni devastatoare. În cele trei zile, Antoine, un băiat în vârstă de 12 ani, trăiește cu teama că va fi descoperit. El este singurul care știe ce s-a întâmplat. 15 ani mai târziu, când Antoine se întoarce de la studii, satul nu s-a schimbat prea mult. Câțiva muncitori încep să se ocupe de ravagiile făcute de furtună. Temându-se să nu fie descoperit, Antoine ia o decizie fatală.

23:35 HBO

8 MM (Thriller, SUA, 1999) Cu: Nicolas Cage, Joaquin Phoenix, James Gandolfini, Peter Stormare, Anthony Heald

Detectivul particular Tom Welles (Nicolas Cage) duce o viață liniștită alături de soția (Catherine Keener) și fiica lui în Harrisburg, Pennsylvania și își petrece majoritatea timpului urmărind soți infideli. Dar când îi este adusă o înregistrare ciudată, el ajunge în cele mai întunecate și terifiante colțuri ale societății. Wells urmărește indiciile prin cele mai înfricoșătoare zone ca să afle ce s-a întâmplat cu o străină, o fată care începe să-i bântuie conștiința. În scurt timp, Welles se îndepărtează de soție, familie și fosta viață în timp ce începe să-și dea seama cât de mortală poate fi o rolă de film pe 8 milimetri.

20:30 PRO CINEMA

Fara aparare (thriller, SUA, 1996) Cu: Alec Baldwin, Demi Moore, Michael Constantine

Annie Laird (Demi Moore) este o sculptoriță care își crește singură fiul și care hotărăște să fie jurat într-un proces contra unor mafioți. Destul de repede, Annie ajunge să regrete decizia pe care a luat-o, când în viată ei apare un personaj misterios și excentric numit Profesorul (Alec Baldwin). La început, acesta se arată foarte atent cu Annie, pregătind-o pentru rolul de jurat. Sedusă de șarmul Profesorului, Annie este foarte dezamăgită să afle că el este de fapt mafiot și că învățăturile lui aveau ca scop să facă din ea o persoană maleabilă pentru el, dar destul de puternică pentru a influență părerea celorlalți jurați.

+0 -0
se încarcă...