SÂMBĂTĂ

0
Matthew McConaughey

19:25 CINEMAX

Un triunghi amoros (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jack Kilmer, Jane Levy, Shameik Moore, Juno Temple, James Franco

Viața imită arta. Terry, un student la film obsedat de noul val francez, îți găsește muza în Catherine, o actriță misterioasă și fermecătoare. Atât Terry cât și Phil, cel mai bun prieten al lui, se îndrăgostesc de această femeie frumoasă. Cei doi își dau seama că ea devine din ce în ce mai enigmatică. După ani de sex, trădare și daune colaterale, cei trei ajung într-o situație periculoasă în urma căreia unul dintre ei se va lupta pentru viața lui.

23:25 HBO

Calmul dinaintea furtunii (Thriller, SUA, 2019) Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou

Steven Knight regizează acest thriller original, sexy, curajos. Baker Dill (Matthew McConaughey) este căpitanul unui vas de pescuit care lucrează într-o zonă liniștită, insula Plymouth. Viața lui fără griji este dată peste cap când fosta lui soție Karen (Anne Hathaway) îl găsește și îi cere ajutorul. Îl imploră să o salveze – și să-l salveze pe fiul lor – de noul ei soț (Jason Clarke), un bărbat violent. Îl roagă să-l ducă într-o excursie cu barca, să-l împingă în apă și să lase rechinii să-l omoare. Venirea lui Karen îl face pe Dill să se întoarcă la viața pe care a făcut tot posibilul să o uite. Pe măsură ce încearcă să distingă între bine și rău, lumea lui este aruncată într-o realitate în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

20:00 PRIMA TV

Adevar periculos (dramă, S.U.A, 2017) Cu: Harvey Keitel, Gabriel Byrne, Mark Addy

Amber este o tânără musulmană britanică care trăiește în Bradford și se pregătește să devină avocată. Când iubitul ei american mai în vârstă, Demi, moare, expunerea stilului ei de viață modern occidental amenință să o excludă din comunitatea sa tradițională pakistaneză și de lângă fratele și sora ei. Cum fostul ei soț caută o modalitate de a o demasca, controla și abuza, așa cum a făcut-o deja în trecut, Amber se îndreaptă spre Donald, șoferul loial al lui Demi, pentru ajutor.

22:30 PRO CINEMA

Moştenirea diavolului (thriller, SUA, 2014) Cu: Zach Gilford, Allison Miller

După o noapte misterioasa din luna de miere, în care doi tineri soți nu își mai amintesc nimic, cuplul proaspăt căsătorit află de o sarcina mai devreme decât își plănuiseră. Cei doi tineri încep să se teamă pentru viața copilului lor nenăscut pentru că viitoarea mamă începe să aibă un comportament bizar. Soțul ei își dă seama că forțe demonice stau să se dezlănțuie în casa lor.

Deja ai votat!
se încarcă...