DUMINICĂ

0
Sylvester Stallone

17:45 CINEMAX

Vraja (Dramă, SUA, 2018) Cu: Barak Hardley, Jackie Tohn, Magnús Jónsson, Birna Rún Eiríksdóttir, Tom Wright

După moartea logodnicei lui, un ilustrator american pornește într-o călătorie prin ținutul izolat islandez și începe să fie atras de lumea supranaturală a secretelor și runelor antice. În starea lui vulnerabilă, el întâlnește un puternic magician care poate învia oamenii, iar localnicii îl conving să continue cu ritualul. Totul este foarte periculos sau totul este doar în mintea lui?

20:00 PRO TV

Testul suprem (acţiune, SUA, 2013) Cu: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Faran Tahir, Amy Ryan, Sam Neill, Vincent D’Onofrio, Vinnie Jones, Matt Gerald, 50 Cent

Ray Breslin (Silvester Stallone) este cel mai bun expert în probleme de securitate, care si-a dedicat viata pentru a construi, securiza si testa inchisori. Condamnat pe nedrept, el isi ispaseste pedeapsa intr-o inchisoare de maxima securitate, al carui sistem l-a creat. Acum se confrunta cu cea mai mare provocare din viata sa, incercarea de a evada dintr-o inchisoare proiectata de el insusi, sistem pus la punct in asa fel incat nimeni sa nu poata evada.

16:50 FILM NOW

Transfer de identitate (2011, Thriller) Cu: Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan

Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezește în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a ști cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operațiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobișnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieții acestuia.

12:45 HBO

Gemeni (Dramă, SUA, 2014) Cu: Bill Hader, Kristen Wiig, Luke Wilson, Ty Burrell, Boyd Holbrook

După mulți ani în care nu și-au vorbit, gemenii Maggie și Milo duc vieți diferite în părți opuse ale țării. Când amândoi simt că au ajuns la capătul răbdării, o reuniune neașteptată îi obligă să se confrunte cu modul în care și motivele pentru care viețile lor au luat-o pe un drum greșit. Pentru Maggie, asta înseamnă să-și reexamineze căsătoria cu Lance și propriile tendințe de auto-distrugere în timp ce Milo trebuie să accepte durerea unei despărțiri peste care nu a reușit să treacă. Pe măsură ce reuniunea gemenilor îi reînvigorează, ei își dau seama că acceptarea trecutului și repararea relației dintre ei sunt importante dacă vor ca viețile lor să se îmbunătățească.

Deja ai votat!
se încarcă...