Marţi

0
Owen Wilson

20:30 PRO CINEMA

In spatele liniilor inamice (acţiune, SUA 2001) Cu: Owen Wilson, Gene Hackman, Joaquin De Almeida, Oleg Krupa

În timpul unei misiuni de recunoastere de rutină, locotenentul de aviaţie Chris Burnett fotografiază un obiectiv strict secret şi este doborît. Aflat în spatele liniilor inamice, el este nevoit să lupte pentru supravieţuire, avînd pe urmele sale urmăritori nemiloşi. Cum timpul trece şi Burnett nu reuşeşte să se întoarcã la trupele sale, amiralul Reigart decide să încalce regulile stricte ale strategiei militare şi organizează o misiune de salvare. Reigart îşi pune astfel în pericol cariera construită într-o viaţă întreagă pentru a salva viaţa unui singur soldat.

20:00 PRIMA TV

Secretul unei crime (thriller, Australia/SUA 2013) Cu: Melissa George, Joel Edgerton, Jai Courtney, Tom Wilkinson

Trei detectivi pornesc într-o luptă tensionată după un accident tragic care lasă un copil în comă. Unul este vinovatul, altul va încerca să il acopere, iar al treilea va incerca sa il demaste. Cât de departe vor merge cei trei barbati ca să ascundă și respectiv să dezvăluie adevărul?

19:20 CINEMAX

Chelnerul (Dramă, Grecia, 2018) Cu: Aris Servetalis, Yannis Stankoglou, Chiara Gensini, Alexandros Mavropoulos, Maria Kallimani

Bazat pe evenimente adevărate care au avut loc în New York la finalul anilor 1980, filmul, a cărui acțiunea are loc în Atena zilelor noastre, este un studiu de personaj. Este un thriller existențialist și o poveste despre crimă care este spusă din perspectiva lui Renos, un chelner care duce o viață simplă și liniștită. Este un singuratic și un observator meticulos al oamenilor care este implicat fără să-și dea seama în dispariția misterioasă a vecinului său, Mila. „The Blond” și Tzina, două personaje ciudate care aveau relații cu Milan, îl vor duce pe Renos într-o călătorie extremă care îi va modifica rutina și îi va testa abilitatea și dorința de a-și schimba viața când vine vorba de dragoste și moarte. Pe măsură ce relația dintre Renos și cei doi se dezvoltă, linia subțire a secretului se va destrăma. Oare Renos va reuși să meargă mai departe?

14:35 HBO

Versuri pocite (Dramă, Ungaria, 2018) Cu: Gábor Reisz, Katica Nagy, Zsolt Kovács, Katalin Takács, Donát Seres

Tamás Merthner, în vârstă de 33 de ani, are inima frântă după ce iubita lui, Anna, care este cu o bursă la Paris, se desparte de el. În timp ce se adâncește în propria tristețe, Tamás începe să se gândească la trecut ca să-și dea seama dacă dragostea există doar când aproape că dispare. Pe măsură ce încearcă să-și revină, el înțelege de ce societatea contemporană este atât de confuză ceea ce ne oferă o privire subiectivă asupra prezentului Ungariei.

+0 -0
se încarcă...