Miercuri

0
Cate Blanchett

20:30 PRO CINEMA

Drumul rusinii (comedie, SUA, 2014) Cu: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright, Ethan Suplee, Bill Burr, Ken Davitian

Dupa ce sustine o proba pentru slujba viselor sale si o pierde, Meghan, o prezentatoare de stiri din Los Angeles, iese in oras cu prietenele. A doua zi de dimineata se trezeste in patul unui necunoscut si intra in panica atunci cand pe telefon gaseste mesajul agentului ei care ii spune ca slujba este a ei daca ajunge in centrul pana la orele 17:00. Aflandu-se intr-o zona necunoscuta, fara bani, masina si telefonul descarcat, Meghan trebuie sa dea dovada de inventivitate pentru a ajunge la cel mai important interviu din viata ei.

17:30 CINEMAX

Culegătorii (Dramă, Africa de Sud, 2018) Cu: Brent Vermeulen, Alex Van Dyk, Juliana Venter, Morné Visser, Erica Wessels

Africa de Sud, regiunea statului liber, un bastion izolat al culturii minoritare a populației albe Afrikaans. În acest teritoriu conservator de fermieri, obsedați de putere și masculinitate, Janno este diferit, secretos, emotiv, sensibil. Într-o zi, mama lui foarte religioasă îl aduce acasă pe Pieter, un orfan pe care vrea să-l salveze și îl roagă pe Janno să fie fratele acestui străin. Cei doi băieți încep o luptă pentru putere, moștenire și iubirea părinților.

16:15 HBO

Cenușăreasa (Aventuri, SUA, 2015) Cu: Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgård

Filmul o urmărește pe tânăra Ella al cărei tată se recăsătorește după moartea mamei sale. Dorind să fie alături de tatăl ei, Ella le primește cu brațele deschise pe noua mamă vitregă și pe fiicele acesteia, Anastasia și Drisella. Dar când tatăl Ellei moare brusc, ea se trezește singură la mila noii sale familii geloase și rele. Transformată într-o servitoare și cu numele schimbat în Cenușăreasa, Ella ar putea foarte ușor să-și piardă speranța. Dar, în ciuda cruzimii pe care trebuie să o îndure, Ella este hotărâtă să onoreze ultimele cuvinte ale mamei sale: să aibă curaj și să fie bună. Nu va renunța indiferent de modul în care ceilalți se poartă cu ea. Și apoi mai este și străinul fermecător pe care îl întâlnește în pădure. Neștiind că el este un prinț, Ella simte că în sfârșit a cunoscut un suflet pereche.

20:00 PRIMA TV

OSS 117 -Cairo -Cuibul spionilor (comedie, Franța 2006) Cu: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, Aure Atika

Egipt, anul 1955: orasul Cairo este un adevarat cuib de spioni. Toti se suspecteaza si se tem unii de altii, toti comploteaza impotriva tuturor: englezi, francezi, sovietici, familia regelui cazut in dizgratie Farouk, care doreste sa-si recapete tronul, Acvilele lui Keops, secta religioasa care vrea sa vina la putere. Presedintele Republicii Franceze, Domnia-Sa Rene Coty, trimite la fata locului arma secreta a serviciilor sale secrete, adica pe Hubert Bonisseur de la Bath, supranumit OSS 117, pentru a face ordine in acest „talmes-balmes” care sta sa degenereze intr-un haos total.

+0 -0
se încarcă...