JOI

0
Dennis Quaid

20:30 PRO CINEMA

Unde vei fi poimaine? (acţiune, SUA 2004) Cu: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Dash Mihok, Jay O. Sanders

Dacă omenirea este în pragul unei noi Ere Glaciare? Aceasta este întrebarea care nu-i dă pace climatologului Jack Hall. Cercetările sale indică faptul că încălzirea globală ar putea declanşa o schimbare abruptă şi catastrofală în clima planetei. Carotele de gheaţă studiate în Antarctica arată că acest lucru a mai avut loc în istoria planetei, în urmă cu 10.000 de ani. Jack avertizează autorităţile şi le cere să ia măsuri cât mai repede posibil. Mai multe fenomene extreme încep însă să aibă loc în lume: Tokyo se confruntă cu grindină de mărimea unui grapefruit, Insulele Hawaii sunt devastate de un uragan extrem de violent, în New Delhi ninge şi mai multe tornade devastatoare lovesc oraşul Los Angeles. Un telefon primit de la colegul său din Scoţia, profesorul Rapson, confirmă cele mai mari temeri ale lui Jack: toate aceste evenimente atrag atenţia asupra faptului că planeta se confruntă cu o schimbare de proporţii.

22:50 CINEMAX

Jocuri de putere (Thriller, Spania, 2018) Cu: Antonio De La Torre, Mónica López, José María Pou, Bárbara Lennie, Nacho Fresneda

Manuel este un important funcționar al guvernului regional care are tot ce trebuie ca să-și încerce norocul în politica națională, dar își vede viața perfectă distrusă după apariția unui scandal de corupție în care el este implicat alături de Paco, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din partid. În timp ce jurnaliștii încep să facă reportaje despre scandal, membrii partidului analizează situația și doar Paco iese nevătămat. Peste noapte, Manuel este dat afară din regat și e trădat de cei pe care îi considera prietenii lui. Dar, deși partidul vrea ca el să poarte toată vina, Manuel nu va accepta să cadă singur. Cu sprijinul soției și fiicei, captiv într-o luptă pentru supraviețuire, Manuel va trebui să se confrunte cu mașinăria corupției și cu un sistem în care regii cad, dar regatele rezistă.

17:00 HBO

Gran Torino (Dramă, SUA, 2008) Cu: Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Vang, Ahney Her, Brian Haley

Văduv, bătrânul Walt Kowalski își conduce de colo-colo automobilul său, un Ford Gran Torino, văzând cum cartierul în care locuiește este tot mai afectat de violente bande de imigranți. Când tânărul Tao, un imigrant asiatic, încearcă să-i fure mașina, Walt reacționează surprinzător și-l ia sub aripa sa morocănoasă pe micul infractor, pe care vrea sa-l învețe să se poarte ca un bărbat. Maestrul Clint Eastwood se află aici într-o formă de Dirty Harry și realizează un film cinic, delirant de amuzant și plin de replici memorabile.

20:00 PRIMA TV

Ultima misiune (actiune, SUA 2017) Cu: Mark Dacasos, Brandon Rhea, Matthias Hues

Când un membru al familiei unuia dintre ei este atacat, o echipă de foști soldați de elită este chemată înapoi în acțiune și incepe un joc nemilos in care fie ucizi fie esti ucis.

Deja ai votat!
se încarcă...