Vineri

0

23:15 PRO TV

Un ghem de minciuni (acţiune, SUA, Marea Britanie, 2008) Cu: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong

Roger Ferris este cel mai bine cotat agent secret american din teritoriu. Operatiunile in care acesta este trimis pot fi oriunde, dar, de aceasta data, el trebuie sa descopere dovezi care sa demonstreze faptul ca liderul unei importante grupari teroriste activeaza in afara Iordaniei. Pe durata desfasurarii misiunii, Ferris ajunge sa se intrebe in ce masura poate avea incredere in presupusii aliati. Este vorba despre veteranul CIA, Ed Hoffman, dar si de agenti ai securitatii iordaniene.

23.00 ANTENA 1

Regele Arthur (aventuri, SUA 2004) Cu: Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd

Regele Arthur doreşte să părăsească Britania şi să se întoarcă la pacea şi stabilitatea Romei. Înainte de a pleca, o ultimă misiune îl face să înţeleagă, împreună cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Borş, Tristan, Gawain – ca Britaniei îi trebuie un lider atunci când gloria Romei va apune. Un lider care să apere Britania de toate invaziile, în special de Saxoni, şi care să conducă insula spre timpuri noi. Sub îndrumarea lui Merlin, un fost duşman de altădată, şi alături de frumoasă şi curajoasă Guinevere, Arthur vă avea puterea şi îndrăzneala de a schimba cursul istoriei.

20:30 PRO CINEMA

Bani murdari (thriller, SUA, 2014) Cu: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini

Marv (James Gandolfini) este un mafiot de treabă implicat în rețeaua de spălare de bani cu ajutorul barurilor din New York. Când o sumă de bani aparținând mafiei este furată din barul lui Bob Saginowski (Tom Hardy), acesta și Marv trebuie să recupereze suma, ceea ce se va dovedi mai complicat decât părea la prima vedere.

19:10 CINEMAX

Fără urmă (Dramă, SUA, 2018) Cu: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober, Dale Dickey, Dana Millican

O adolescentă (Thomasin Harcourt McKenzie) și tatăl ei (Ben Foster) au trăit izolați mulți ani în Forest Park, o pădure vastă din Portland, Oregon. În urma unei întâlniri întâmplătoare, ei sunt descoperiți și ajung în grija agenției de asistență socială. Ei încearcă să se adapteze noului mediu înconjurător până când o decizie bruscă îi determină să plece într-o călătorie periculoasă înapoi în sălbăticie, căutând independența completă și forțându-i să se confrunte cu dorința conflictuală de a face parte dintr-o comunitate și nevoia puternică de a trăi în izolare.

Deja ai votat!
se încarcă...