Marţi

16:00 HBO

Green Book: O prietenie pe viață (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov

În America, în 1962, Tony Lip (Viggo Mortensen), un bodyguard italo-american din clasa muncitoare acceptă o slujbă de șofer pentru dr. Don Shirley (Mahershala Ali), un pianist afro-american cu o educație superioară. Cei doi bărbați, foarte diferiți, pleacă într-un turneu de două luni prin sudul țării, o zonă plină de rasiști, dar pe drum între cei doi se va naște o prietenie unică.

20:00 PRIMA TV

Pentru patrie (acţiune, SUA 2017) Cu: Bill Goldberg, Kenny Johnson, Mindy Robinson

Un vagabond descoperă planurile invadării Americii. În momentul în care încearcă să îi vorbească şerifului despre această descoperire şocantă acesta din urmă refuză să îl creadă şi îl închide pentru vagabondaj. Însă când şeriful observă comportamentul straniu al localnicilor începe să se îngrijoreze şi să creadă spusele vagabondului. Cinci localnici decid să se infiltreze în celula teroristă şi să dejoace planurile acestor terorişti periculoşi.

22:30 PRO CINEMA

Doua lozuri (comedie, 2016, Romania) Cu: Mircea Banu, Dorian Boguta, Dragos Bucur, Elisa Calin, Nora Cupcencu, Alexandru Papadopol, Serban Pavlu

Filmul spune povestea a trei barbati dintr-un oras de provincie, care au nevoie urgenta de bani si decid sa cumpere un bilet la loto. Ei castiga, insa cat de curand pierd biletul castigator si pornesc intr-o calatorie sa il recupereze.

19:30 CINEMAX

Scarborough (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Edward Hogg, Jodhi May, Jordan Bolger, Jessica Barden, Daniel York

Acțiunea filmului se desfășoară de-a lungul a trei zile în Scarborough, un oraș de pe malul mării. Două cupluri caută o scăpare de constrângerile vieții de zi cu zi. Într-un hotel ponosit și departe de ochii curioși ai oamenilor din orașul lor natal, ei râd, se ceartă, fac dragoste și se bucură de faptul că nu-i cunoaște nimeni. Camerele de hotel reprezintă un refugiu sigur, dar și o închisoare de vreme ce nu îndrăznesc să iasă afară având în vedere că la doar 16 ani, doi dintre ei sunt încă la școală, iar ceilalți doi sunt profesorii lor. Filmul, o poveste de dragoste, dar și o anchetă socială, se folosește de structura lui ca să exploreze limitele responsabilității și ale consimțământului.

Deja ai votat!