Miercuri

0
Al Pacino

20:00 PRIMA TV

OSS 117 – Acţiune în Rio (comedie/aventuri, Franța 2009) Cu: Jean Dujardin

La 12 ani după aventurile din Cairo, OSS 117 revine într-o nouă misiune care-l trimite la capătul lumii. Aflat pe urmele unui microfilm compromițător pentru statul francez, cel mai celebru agent din Hexagon va trebui să facă echipă cu cea mai seducătoare agentă a Mossad-ului pentru a pune mâna pe un ofițer nazist. De pe plajele însorite din Rio în luxuriantele păduri amazoniene, din cele mai adânci catacombe în vârful statuii lui Iisus, habarnistul Hubert Bonisseur de la Bath va bifa o mulțime de aventuri care mai de care mai periculoase.

20:30 PRO CINEMA

Nou-venită în oraş (comedie, SUA, 2009) Cu: Renee Zellweger, Harry Connick Jr., Siobhan Fallon, J. K. Simmons, Mike O’Brien

O consultantă îndrăgostită de stilul ei de viaţă din Miami este trimisă într-un orăşel din Minnesota pentru a supraveghea procesul de restructurare a unei fabrici. După ce are parte de o primire rece din partea localnicilor, drumuri alunecoase şi o vreme care nu îi prieşte deloc, ea începe să aprecieze farmecul orăşelului, iar într-un final, este acceptată de comunitate. Când primeşte ordinul de a închide fabrica definitiv şi implicit, de a concedia pe toată lumea, ea trebuie să îşi restabilească priorităţile şi să găsească o cale de a salva oraşul.

22:45 PRO TV

Recrutul (acţiune, SUA, 2003) Cu: Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, Kenneth Mitchell

James Clayton (Colin Farrell) nu este chiar tipul clasic de recrut pentru CIA, dar i-a atras atentia lui Walter Burke (Al Pacino) prin atitudine si prin faptul ca este cel mai inteligent absolvent din intreaga tara.

17:20 CINEMAX

Prospectorul (SF, Canada, 2018) Cu: Sophie Thatcher, Pedro Pascal, Jay Duplass, Andre Royo, Sheila Vand

O adolescentă și tatăl ei călătoresc pe o lună extraterestră îndepărtată unde speră să se îmbogățească. Ei au obținut un contract ca să caute un mare depozit de nestemate ascunse în pădurea toxică a lunii. Dar și alții rătăcesc prin sălbăticie și slujba se transformă rapid într-o luptă pentru supraviețuire. Forțată să se confrunte nu doar cu ceilalți locuitori nemiloși din pădure, dar și cu lăcomia tatălui ei, fata își dă seama că trebuie să găsească singură o ieșire din această situație.

Deja ai votat!