JOI

0

14:50 HBO

Hook (Aventuri, SUA, 1991) Cu: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts, Bob Hoskins, Maggie Smith

Robin Williams este Peter Pan și Dustin Hoffman este căpitanul Hook în acest film plin de aventuri și magie regizat de Steven Spielberg. Julia Roberts o interpretează pe Tinkerbell, Bob Hoskins este piratul Smee, iar Maggie Smith este bunica Wendy Darling, cea care trebuie să-l convingă pe avocatul Peter Banning că este legendarul Peter Pan. Astfel începe o nouă aventură: Peter pleacă în Neverland ca să-și salveze cei doi copii din mâinile căpitanului Hook. De asemenea, el redescoperă puterea imaginației, a prieteniei și a magiei.

20:00 PRIMA TV

Impact mortal (acţiune, SUA 2015) Cu: Mickey Rourke, Freida Pinto, Ryan Kwanten

John este un pistolar, participant la dueluri, care vrea să îl înfrunte pe legendarul Zorringer (Mickey Rourke). El o întâlnește pe Colt (Freida Pinto), o femeie care vrea să-şi răzbune fratele.

22:30 PRO TV

21 Jump Street – O adresă de pomină (acţiune, SUA, 2012) Cu: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle, DeRay Davis, Ice Cube

Dupa ce au terminat Academia de Politie, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) au devenit parteneri. Jenko este un sportiv bun, iar Schmidt este foarte destept, asa ca cei doi decid sa se ajute unul pe celalalt pentru a dobandi abilitatile cele lipsesc. Prima lor misiune esueaza si sunt trimisi la sectia 21 Jump Street unde noul sef ii trimite sa lucreze sub acoperire la liceul din zona. Cei doi trebuie sa se infiltreze printe traficantii de droguri din liceu, numai ca misiunea nu este tocmai usoara la varsta lor.

22:35 CINEMAX

Plecarea din Afganistan (Război, Rusia, 2019) Cu: Kirill Pirogov, Yan Tsapnik, Vitaliy Kischenko, Fedor Lavrov, Oleg Vasilkov

1989, finalul războiului soviet-afgan. URSS începe să-și retragă trupele din Afganistan. Pilotul Alexander, fiul generalului rus Vasiliev, este răpit de Mujahideen după ce avionul lui se prăbușește. Astfel mult-așteptata întoarcere acasă a diviziei de infanterie 108 este amânată pentru o ultimă misiune: salvarea fiului generalului. Bazat pe evenimente adevărate, filmul prezintă o poveste nespusă până acum despre o campanie de retragere curajoasă și tragică care dezvăluie oroarea, pericolul și complexitatea naturii umane din timpul războiului.

Deja ai votat!
se încarcă...