VINERI, 15 MAI

0

TVR 1

21:10 Cel mai frumos joc (dramă, SUA 2005), cu Shia LaBoeuf, Stephen Dillane

Aproape de sfârșitul secolului XX, tânărul Harry Vardon devine un jucător de golf campion, dar află că uimitoarea lui abilitate nu este potrivită pentru limitele clasei care îl exclud din „gentlemanly” societatea engleză. Cu mulți ani mai în urmă, un tânăr american, Francis Ouimet, luptă împotriva aceleiași prejudecăți, precum și a disprețului propriului tată, pentru șansa de a participa la Open-ul american împotriva idolului său – Harry Vardon. Luptele ambilor bărbați pentru acceptare oferă fundalul pentru un concurs uimitor de abilități.

FILM NOW

21:55 Contagion: Pricol nevăzut (thriller, coprod. 2011) cu Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow

Un action-thriller senzațional, “Contagion” prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor. În tot acest timp, oamenii de rând încearcă și ei să găsească o cale de supraviețuire, într-o societate distrusă de cumplita molimă.

ANTENA 1

23.00 Anotimpul vrăjitoarei (fantezie, SUA 2011; Cu: Nicholas Cage, Claire Foy, Ron Perlman, Christopher Lee

Niște războinici osteniți de lupte escortează o vrăjitoare despre care se bănuiește că ar fi provocat epidemia devastatoare a Ciumei Negre.

TNT

18:40 G.I.Joe: Ascensiune Cobrei (acţiune, SUA 2009) cu Dwayne Johnson, Bruce Willis, Channing Tatum

G.I. J.O.E. este acronimul unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldați au trecut cele mai dificile teste fizice și intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. În filmul lui Sommers, soldații își folosesc echipamentele de ultimă generație pentru a contracara periculoasele activități ale unui traficant de arme.

Deja ai votat!
se încarcă...