SÂMBĂTĂ 16 MAI

0
Luke Wilson

ANTENA 1

22.30 Vechea gaşcă (comedie, SUA 2003) Cu: Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn, Ellen Pompeo

Ce poate face un bărbat când se întoarce mai devreme acasă și își găsește prietena în pat cu o mulțime de străini goi-pușcă ? Se întoarce la facultate și pune bazele unei fraternități! Până să spuneți „lupte sălbatice în noroi”, Frank „Tancul”, Mitch și Beanie formează propria fraternitate, în cadrul căreia vor face tot soiul de nebunii. Dar când lucrurile devin prea sălbatice, decanul încearcă să-i desființeze.

FILM NOW

21:25 Parazit (thriller Coreea 2019) cu Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo

Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile. Parazit este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.

PRIMA TV

20:00 Uraganul alb (dramă coprod. 1996) cu Jeff Bridges, Caroline Goodall, John Savage

În anii ’60, un grup de tineri americani, studenţi la Ocean Academy, urcă la bordul unui vapor-şcoală, condus de căpitanul Christopher Sheldon. Ei speră să înţeleagă, de-a lungul unei călătorii de un an, ce înseamna disciplina, curajul şi să capete experienţă. Dar întâlnirea cu uraganul White Squall le va transforma călătoria într-o tragedie.

PRO TV

22:00 Codul lui Da Vinci (thriller, SUA 2006) cu Tom Hanks, Audrey Tatou

Profesorul Langdon (Tom Hanks), este chemat la muzeul Luvru, după ce un custode este ucis. Investigaţia dezgroapă cel mai mare secret din istoria omenirii. Lui Langdon i se alătură Sophie (Audrey Tautou). Ecranizare după Dan Brown.

+1 -0
se încarcă...