SÂMBĂTĂ 23 MAI

0

PRO TV

20:00 Teroare în Paris (acţiune, coprod. 2008) cu Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen

Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios, prin telefon, la răpirea fiicei sale? Acesta este coșmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziție doar câteva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mâinile unei bande de infractori specializați în trafic de carne vie. Panica crește datorită unui obstacol fundamental: Bryan se află în Los Angeles, iar Kim în Paris.

FILM NOW

20:00 Punct ochit, punct… iubit! (acţiune coprod. 2010), cu Emily Blunt, Bill Nighy, Rupert Grint

Filmul este o nouă comedie britanică despre un asasin plătit căruia i se aprind călcâiele după… cea pe care trebuia s-o omoare. Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic între două vârste, care trăiește pentru a o mulțumi pe dificila lui mamă, deși are reputația că este de o eficiență letală, ca nimeni altul. Rutina lui profesională se duce pe apa sâmbetei când se trezește atras fără scăpare de o tânără care ar fi trebuit să fie următoarea lui țintă, Rose (Emily Blunt).

PRIMA TV

20:00 Cum să strici o bancă (comedie, Marea Britanie 2014) cu Kelsey Grammer, Sonya Cassidy, John Michael Higgins

Băncile de investiţii din SUA şi Japonia asaltează Tuftons, o bancă ce datează de 200 de ani, administrată de o familie britanică. Oare poate Charles (Kelsey Grammer), preşedintele său incompetent, să salveze banca?

CINEMAX

22:05 Alergătorul de la miezul nopții (Dramă, Elveția, 2018) Cu: Max Hubacher, Annina Euling, Sylvia Rohrer, Christophe Sermet, Saladin Dellers

Alergătorul Jonas Widmer încearcă să treacă peste trecutul lui tragic. Astfel, el devine din ce în ce mai implicat într-o viață dublă. O dramă bazată pe o poveste adevărată despre un atlet de top care devine agresor.

Deja ai votat!
se încarcă...