VINERI 22 MAI

0
Jodie Foster

AXN

21:00 Elysium (SF SUA 2013), Cu Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley

În anul 2154, omenirea este împărțită în două clase sociale: cei extrem de bogați, care trăiesc lipsiți de griji pe stația spațială Elysium și restul oamenilor, prizonieri pe un Pământ suprapopulat, cu resursele naturale epuizate. Disperați, aceștia din urmă ar face orice ca să scape de sărăcia și mizeria în care trăiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele două lumi este Max (Matt Damon), care este nevoit să accepte o misiune periculoasă și ieșită din comun. Riscându-și viața, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat forțele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster).

ANTENA 1

23.00 Percy Jackson: Marea Monştrilor (aventuri SUA 2013) cu Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson

Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, își continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinația sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy și a prietenilor săi… Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea Monștrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face și orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy știe că e singura soluție pentru a înfrânge un dușman ce așteaptă de mult o cruntă răzbunare pe părinții semizeilor.

FILM NOW

20:00 Mă simt frumoasă (comedie, coprod. 2018), cu Amy Schumer, Michelle Williams

„I Feel Pretty” urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

PRO CINEMA

22:00 Suburbanii (comedie, SUA 1999) cu Will Ferrell, Craig Bierko, Amy Brenneman

În anii ’80, trupa „The Suburbans” dădea lovitura cu o melodie ajunsă repede în toate topurile. Din păcate, a fost primul şi singurul hit al trupei care apoi s-a despărţit. Peste ani, ei se reîntâlnesc la nunta unuia dintre membrii formaţiei.

+0 -0
se încarcă...