JOI, 21 MAI

0

CINEMAX

21:00 Miss Bala (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Gina Rodriguez, Ismael Cruz Córdova, Anthony Mackie, Aislinn Derbez, Matt Lauria

În Miss Bala, Gina Rodriguez joacă rolul unei tinere, Gloria, care descoperă că are o putere despre care nu a știut nimic atunci când cea mai bună prietenă a ei a fost răpită. Dar noile circumstanțe în care se găsește o vor forța să sufere o transformare uluitoare.

HBO

20:00 Romeo și Julieta: dincolo de cuvinte (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: William Bracewell, Francesca Hayward, Matthew Ball, Marcelino Sambé, James Hay

Vedetele de la Royal Ballet, cunoscute la nivel internațional ca cei mai puternici actori-dansatori din lume, prezintă o nouă versiune a celei mai cunoscute povești de dragoste din toate timpurile. Pe muzica unică a lui Sergei Prokofiev, Michael Nunn și William Trevitt pun din nou în scenă piesa și regizează coregrafia remarcabilă a lui Sir Kenneth MacMillan într-o premieră în cinematografia contemporană. Ca membri ai familiilor Capulet și Montague care sunt în conflict, Romeo (William Bracewell) și Julieta (Francesca Hayward) ar trebui să fie dușmani, dar se îndrăgostesc și se căsătoresc în secret. În ziua căsătoriei lor, circumstanțe dezastruoase îl determină pe Romeo să se lupte cu și să-l omoare pe Tybalt, vărul Julietei, declanșând o serie de evenimente care se termină într-o tragedie.

PARAMOUNT

22:55 JFK (dramă, coprod. 1991) cu Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Kevin Bacon

În noiembrie 1963, în Dallas, preşedintele John F. Kennedy este asasinat. Nemulţumit de concluziile investigaţiilor oficiale, procurorul Jin Garrison (Kevin Costner) începe o acţiune pe cont propriu în care îşi implică întreaga echipă. Filmul a câştigat două premii Oscar pentru montaj şi imagine.

PRO CINEMA

20:30 Ziua în care Pământul s-a oprit (SF coprod. 2008), cu Keanu Reeves, Jennifer Connelly

O farfurie zburatoare aterizează pe Terra. Deloc ostil, aşa cum se aşteptau fortele armate ce înconjoara rapid vehiculul, extraterestrul care îl ocupă este purtătorul unui mesaj de pace. El este însoţit de un robot cu puteri extreme, alături de care ajunge într-o familie de pământeni. Când aceştia încep să devină suspicioşi cu privire la originea lui, le dezvăluie misiunea sa: dacă societatea umană nu este în stare să menţina pacea, ea va fi distrusă de o neîndurătoare rasă de roboţi, apărători ai galaxiei.

Deja ai votat!
se încarcă...