MIERCURI, 20 MAI

0
Denzel Washington

HBO

01:35 Intrusul (Thriller, SUA, 2019) Cu: Michael Ealy, Meagan Good, Dennis Quaid, Joseph Sikora, Alvina August

Când doi tineri căsătoriți (Michael Ealy și Meagan Good) își cumpără casa visurilor în Napa Valley, ei cred că au găsit căminul perfect pentru familia lor. Dar când Charlie (Dennis Quaid), cel care le-a vândut-o, continuă să tot intervină în viețile lor, ei încep să suspecteze că există un motiv ciudat în spatele vânzării rapide.

FILM NOW

20:00 Dincolo de trecut (thriller, SUA 2006) cu Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilmer, James Caviezel

Un feribot este aruncat în aer, iar agentul Doug Carlin (Denzel Washington) este chemat să investigheze. Pe lângă cele peste 500 de victime de pe ambarcaţiune, anchetatorii mai descoperă în apropiere cadavrul unei femei, iar Carlin crede că aceasta a avut legătură cu criminalul. El are ocazia să îşi demonstreze teoria când un agent al FBI îl introduce într-un experiment care îi permite să vadă în trecut.

NATIONAL TV

20:00 Mărturie mortală (acţiune coprod. 2006) cu Bruce Willis, Mos Def, David Morse

Un poliţist al NYPD (Willis) primeşte banala sarcină de a escorta un martor care va „ciripi” (Def) din custodia poliţiei până la tribunal. Deşi distanţa între sediul NYPD şi 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreşte ca martorul să ajungă la destinaţie. Forţe obscure se pun pe urmele lor, pentru a-i opri. Povestea însă descoperă doua personaje aflate la poli opuşi: poliţistul este un tip mohorât, cu probleme de inimă, iar martorul este un loser fenomenal, dar extrem de optimist..

CINEMAX

22:50 492 de crime (Dramă, Brazilia, 2018) Cu: Marco Pigossi, Fabiula Nascimento, André Mattos, Matheus Nachtergaele, Martha Nowill

Julio Santana, un tânăr pios, este recrutat de unchiul lui cinic pentru o slujbă de asasin plătit. De-a lungul carierei sale într-o țară plină de ilegalități, Julio asasinează 492 de oameni, dar cu fiecare crimă conștiința lui Julio este tulburată. Pe măsură ce își dorește din ce în ce mai mult să fie soț și tată, o imposibilă viață dublă îl duce la punctul limită în această remarcabilă poveste adevărată despre corupție, contradicții și confesiuni.

+0 -0
se încarcă...