MARŢI, 19 MAI

0

PARAMOUNT

20:30 Jucătorul (dramă SUA 2014) cu Mark Wahlberg, Jessica Lange, John Goodman

Actorul nominalizat la premiile Oscar, Mark Wahlberg oferă o „performanţă care îi defineşte cariera” în rolul lui Jim Bennett, un profesor de limba engleză care duce în secret o viaţă de jucător pe mize mari. Când Jim este forţat să se împrumute de la un cunoscut gangster, el le pune în pericol viaţa celor dragi. În timpul scurt pe care îl are la dispoziţie, el trebuie să pătrunda în lumea interlopă şi să rişte pentru a nu pierde totul.

PRIMA TV

20:00 Recepţionerul (acţiune SUA 2020) cu Tye Sheridan, Ana de Armas, Helen Hunt

Bart Bromley, lucrează de noapte la un hotel ca recepţioner, este un tânăr extrem de inteligent din spectrul Autismului. Când o femeie este ucisă în timpul schimbului său, Bart devine primul suspect. Pe masură ce ancheta poliţiei se închide, Bart face o legatură personala cu o tânara frumoasă pe nume Andrea, dar în curând îsi dă seama că trebuie să îl opreasca pe adevăratul criminal înainte să devina urmatoarea victimă.

FILM NOW

20:00 Burlacul (comedie SUA 1999), cu Renée Zellweger, Chris O’Donnell

Deşi Jimmie (Chris O’Donnell) nu ar renunţa niciodată la burlăcie, un context inedit îl face să-i ceară mâna prietenei lui, Anne (Renee Zellweger). Ea îşi da seama ca iubitul ei nu asta isi doreste si decide sa-l paraseasca. Bunicul lui Jimmie moare şi îi lasă moştenire 100 de milioane. Doar dacă se căsătoreşte până-n 30 de ani. Adica în 24 de ore…

TNT

19:00 Săruturi şi focuri de armă (acţiune SUA 2005) cu Val Kilmer, Robert Downey Jr.

Protagonistul este Harry Lockhart (Robert Downey Jr.), un hoţ de mâna a doua luat drept actor, căruia îi este oferită şansa de a pleca la Hollywood. Aici, bărbatul se întovărăşeşte cu un detectiv particular, homosexualul Gay Perry (Val Kilmer), care îl va ajuta să se documenteze pentru un rol. Lucrurile o iau razna când realitatea începe să semene cu rolul şi Harry ajunge să fie implicat în ancheta unei crime.

+1 -0
se încarcă...