LUNI, 18 MAI

HBO

22:05 A fost odată la Hollywood (Dramă, SUA, 2019) Cu: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

PRO TV

20:30 Hitman: Rău necesar (acţiune, coprod. 2007) cu Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper

De profesie asasin, cunoscut doar ca agentul 47 angajat de un grup cunoscut doar ca „Organizația”, este cuprins într-o conspirație politică, care îl găsește urmărită atât de Interpol, cât și de armata rusă, în timp ce trece prin Rusia și Europa de Est.

CINEMAX

21:00 Confesiunile unei minți periculoase (Comedie, SUA, 2002) Cu: Sam Rockwell, Drew Barrymore, George Clooney, Julia Roberts, Rutger Hauer

Televiziunea l-a facut celebru, dar viaţa sa era cu adevărat palpitantă doar în afara ecranului. „Confesiunile unei minţi periculoase” este povestea vietii duble pe care o duce un legendar om de televiziune – realizator de emisiuni în timpul zilei, ucigaş CIA noaptea.

TNT

21:00 30 de zile de noapte (horror, coprod 2007), cu Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston

Orășelul Barrow se află în Alaska în extrema emisferei nordice și, în fiecare an este cufundat în noapte timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetați de sânge, doritori să profite de întunericul neîntrerupt pentru a se hrăni cu nefericiții rămași în oraș. Pe măsură ce noaptea devine tot mai adâncă, șeriful din Barrow și un grup tot mai mic de supraviețuitori se chinuie să-și amâne sfârșitul până la reapariția soarelui.

Deja ai votat!