LUNI, 25 MAI

0

NATIONAL TV

21:00 Vacanţă după gratii (acţiune SUA 2012) cu Mel Gibson, Daniel Gimenez Cacho, Jesus Ochoa, Roberto Sosa, Dolores Heredia, Kevin Hernandez

Ziua lui “Driver” a început foarte prost și nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătățească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanță mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. În timpul unei urmăriri cu mașini, cu poliția americană de frontieră pe urme și un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la granița de sud, rostogolindu-se violent și oprindu-se… în Mexic. Preluat de autoritățile mexicane, Driver este trimis într-o inchisoare de maximă securitate supranumită El Pueblito (Satul), unde intră într-o lume stranie și mai mult decât primejdioasă.

FILM NOW

20:00 Fără urmă (dramă, coprod. 2018) cu Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober

O adolescentă (Thomasin Harcourt McKenzie) și tatăl ei (Ben Foster) au trăit izolați mulți ani în Forest Park, o pădure vastă din Portland, Oregon. În urma unei întâlniri întâmplătoare, ei sunt descoperiți și ajung în grija agenției de asistență socială. Ei încearcă să se adapteze noului mediu înconjurător până când o decizie bruscă îi determină să plece într-o călătorie periculoasă înapoi în sălbăticie, căutând independența completă și forțându-i să se confrunte cu dorința conflictuală de a face parte dintr-o comunitate și nevoia puternică de a trăi în izolare.

HBO

22:00 Ape ucigașe (Horror, SUA, 2019) Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark, Ross Anderson, Jose Palma

O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă. E timpul ca fosta înotătoare să-și pună abilitățile la încercare, dacă vrea să-și salveze tatăl prins sub ape, dar și propria viață.

CINEMAX

22:40 Scream 3 (Horror, SUA, 2000) Cu: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Patrick Dempsey, Jenny McCarthy

Scream 3 – Crimă în 3 timpi reprezintă pentru atât de cunoscutele thriller-uri din trilogia lui Wes Craven un apogeu febril. Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la Stab 3 – Întoarcerea la Woodsboro, un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro și care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

Deja ai votat!
se încarcă...