MARTI, 26 MAI

0
Ian McKellen

CINEMAX

23:50 Richard al III-lea (Dramă, Marea Britanie, 1995) Cu: Ian McKellen, Annette Bening, Jim Broadbent, Robert Downey Jr., Nigel Hawthorne

Piesa de teatru clasică a lui Shakespeare este transpusă într-un context alternativ al unei Anglii fasciste… Războiul civil divide naţiunea, regele este atacat de rebela familie York, care doreşte să-l pună pe tron pe fiul lor cel mare, Edward. Numai că diabolicul său frate, Richard, are alte planuri care nu includ familia şi pe care le pune în aplicare folosindu-se fără remuşcări de crime.

FILM NOW

20:00 Saving Mr. Banks (dramă, coprod. 2013), cu Emma Thompson, Tom Hanks

Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, “Mary Poppins” a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-și îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obține drepturile, Disney se va lovi de încăpățânarea autoarei, deloc dispusă să-și predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Pentru două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor și producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

HBO

23:45 Bun venit în junglă! (Acțiune, SUA, 200) Cu: Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Seann William Scott, Rosario Dawson, Christopher Walken, Ewen Bremner

Aflat în pragul pensionării, un vânător de recompense se lasă convins să plece într-o ultimă misiune: recuperarea din jungla amazoniană a fiului rătăcitor al șefului său.

TNT

21:00 Numele trandafirului (dramă, coprod. 1986), cu Sean Connery, Christian Slater

După moartea misterioasă a unui călugăr dintr-o mănăstire izolată, în interiorul acesteia, din teama, ignoranța și prejudecățile anului 1327 ia naștere zvonul că sfârșitul lumii se apropie. Un călugăr franciscan cu mintea liberă, William of Bakersville (Sean Connery), împreună cu tânărul novice Adso (Christian Slater), sosește la mănăstire pentru a descurca ițele acestui mister. Numai că decesele inexplicabile nu se opresc și un reprezentant al Inchiziției își face apariția pentru a pune lucrurile la punct.

Deja ai votat!
se încarcă...