MIERCURI, 27 MAI

0

CINEMAX

19:20 Ultimul copac (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Sam Adewunmi, Gbemisola Ikumelo, Denise Black, Tai Golding, Nicholas Pinnock

Femi duce o viață idilică alături de mama lui adoptivă în Lincolnshire. Dar când se întoarce la Londra ca să locuiască cu mama lui biologică, el începe să se confrunte cu valorile și cultura noului său mediu. Pe măsură ce trec anii, Femi trebuie să decidă ce cale către maturitate să aleagă și să-și dea seama ce înseamnă să fie un bărbat de culoare în Londra la începutul anilor 2000. El va porni într-o călătorie emoționantă și de neuitat printre diferitele etape ale vieții sale.

FILM NOW

21:45 O aplicaţie de coşmar (thriller, SUA 2019), cu Anne Winters, Charlie McDermott, Peter Facinelli, Elisabeth Lail

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi malefice aflate pe urmele ei.

HBO

00:20 Călugărița: Misterul de la mănăstire (Horror, SUA, 2018) Cu: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons, Ingrid Bisu

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

PRO CINEMA

20:30 Doamna America (comedie, SUA 2015), cu Greta Gerwig,Lola Kirke

Tracy (Lola Kirke) este o studentă singuratică din New York care nu are experiențele incitante de studentă și nici stilul de viață fascinant pe care și le-a imaginat. Dar, în scurt timp, viitoarea ei soră vitregă, Brooke (Greta Gerwig), o fată aventuroasă, își face apariția, o salvează de dezamăgire și îi oferă tot felul de experiențe nebunești.

+1 -0
se încarcă...