JOI, 28 MAI

0

HBO

00:45 Împăratul Parisului (Istoric, Franța, 2018) Cu: Vincent Cassel, Patrick Chesnais, August Diehl, Olga Kurylenko, Denis Lavant

Fostul infractor François Vidocq este o legendă. Când este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, el face o înțelegere cu poliția: va căuta criminalii pe străzile Parisului în schimbul libertății sale.

FILM NOW

21:50 Un artist numit dezastru (comedie SUA 2017) Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor, Alison Brie

Regizorul James Franco ecranizează pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film. „Un Artist Numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate. „Un Artist Numit Dezastru” are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

CINEMAX

21:00 Bestia (Dramă, Marea Britanie, 2017) Cu: Jessie Buckley, Johnny Flynn, Geraldine James, Trystan Gravelle, Shannon Tarbet

Moll are 27 de ani, locuiește în continuare cu părinții, este sufocată de comunitatea mică în care trăiește și nu reușește să se îndepărteze de familie. Când îl întâlnește pe Pascal, un străin nonconformist, o lume nouă i se deschide, iar ea se îndrăgostește de el și începe să se simtă vie pentru prima dată în viața ei. Rupându-se în sfârșit de familia ei, Moll se mută cu Pascal ca să înceapă o viață nouă. Dar când este arestat fiind suspectul principal într-o serie de crime brutale, ea se simte izolată și înfricoșată, Alegând să rămână alături de el în ciuda suspiciunilor comunității, Moll trebuie să facă niște alegeri care îi vor schimba viața.

PARAMOUNT

20:30 Jurnalul unui iubitor de rom (dramă, SUA 2011), cu Johnny Depp,Amber Heard, Aaron Eckhart

La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cedează ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită, și intră în complicațiile țesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligent, dansuri voodoo și senzualitate pură.

+0 -0
se încarcă...