VINERI, 29 MAI

0
Will Ferrell

AXN

21:00 Agenţii de rezervă (comedie, SUA 2010) cu Will Ferrell, Mark Whalberg, Samuel L.Jackson

Detectivii Christopher Danson și P.K. Highsmith (Dwayne Johnson și Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi și totodată cei mai simpatici polițiști din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) și Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Ei nu sunt eroi – ci doar “agenții de rezervă.” Dar orice copoi își are momentele lui de glorie, așa încât Gamble și Hoitz dau pe neașteptate de un caz în aparență minor, de care nu vrea să se ocupe niciun detectiv, dar care se transformă ulterior în cea mai grozavă crimă din oraș. Asta pare a fi șansa vieții lor, dar sunt ei oare pregătiți s-o rezolve?

CINEMAX

19:15 Closer – Ispita (Dramă, SUA, 2004) Cu: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen, Nick Hobbs

O privire amuzantă, ironică şi onestă asupra relaţiilor moderne, Closer este povestea a patru străini (Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman şi Clive Owen) – întâlnirile lor întâmplătoare, atracţiile la prima vedere şi trădarile accidentale. Având acţiunea în Londra contemporană, Closer este amuzant şi puternic şi aminteste de producţiile clasice ale lui Nichols, Who’s Afraid of Virginia Woolf? şi Carnal Knowledge.

PRO CINEMA

22:00 Coarne (thriller, SUA 2013) cu Daniel Radcliffe, Juno Temple, Max Minghella

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viață îndestulată și plină de privilegii și vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată și ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al polițiștilor însărcinați cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă și furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezește după o noapte de beție cu două protuberanțe dureroase pe cap și darul de a-i face pe cei din jur să-și mărturisească cele mai ascunse secrete.

PARAMOUNT

20:30 Misiuni periculoase (război, SUA 2008) Cu Jeremy Renner, Ralph Fiennes, Guy Pearce

Irak. Protagoniști ai unui joc de-a șoarecele și pisica, niște soldați geniști americani trebuie să supraviețuiască într-un oraș în care orice localnic este un potențial dușman și orice obiect o potențială bombă.

+0 -0
se încarcă...