SÂMBĂTĂ, 30 MAI

0

FILM NOW

20:00 Hologramă pentru rege (comedie coprod 2016). cu Tom Hanks, Sarita Choudhury, Alexander Black

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

PRO TV

22:00 Identităţi furate (thriller, SUA 2004) cu Angelina Jolie, Ethan Hawke

Un psiholog important al FBI, Agentul Special Illeana Scott ( Angelina Jolie) nu se bazează pe tehnicile tradiţionale de rezolvare a crimelor pentru a dezvălui tainele unei minţi criminale. Abordarea ei intuitivă, neconvenţională este adesea unica modalitate de a afla identităţile criminalilor pentru a fi prinşi de politie. Când detectivii din Montreal, Canada, în cursul investigaţiilor unei crime locale solicită cu reţinere un ajutor din afară pentru a patrunde în mintea unui viclean criminal în serie, agentul Scott se alătura cazului. Cu o analiza detaliată, conchide ca acel criminal de tip cameleon este „hoţ de vieţi”- îşi asumă vieţile şi identitătile victimelor sale. Agentul Scott se trezeşte dintr-o dată într-o calatorie stranie şi înspăimântătoare, înconjurată de suspecţi într-un caz care, înfiorător, a devenit personal.

PRO CINEMA

20:30 Operaţiunea Monstrul (comedie, România 1976) cu Marin Moraru, Octavian Cotescu, Toma Caragiu

Un grup de cinci bărbați, prieteni sau colegi de serviciu, pleacă, fără știrea nevestelor, într-o expediție în Deltă. La pescuit, respectiv la vânătoare, personajele ajung în situații dintre cele mai ridicole și amuzante. Comicul de situații erupe în momentul în care, contrar uzantelor vremii, Corneluș, cel mai mic în ierarhie, prinde Monstrul.

HBO

20:00 Luptând alături de familie (Dramă-Comedie, Marea Britanie, 2019

Cu: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Dwayne ‘The Rock’ Johnson)

Filmul este o comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a superstarului WWE Paige. Născută într-o familie de wrestleri, Paige și fratele ei Zak sunt încântați când au ocazia să dea o probă pentru WWE. Dar când doar Paige câștigă un loc în programul de antrenament, ea trebuie să-și părăsească familia și să se confrunte singură cu această nouă lume. Călătoria lui Paige o determină să lupte pentru familia ei și să demonstreze lumii că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

+1 -0
se încarcă...