MIERCURI, 23 IUNIE

0

FILM NOW

21:35 Diamantul sângeriu (dramă, coprod. 2006) CU Jennifer Connelly, Leonardo DiCaprio

În contextul războiului civil care a aruncat Sierra Leone în haos în anii ’90, Blood Diamond/Diamantul sângeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, și a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amândoi sunt africani, dar trecutul lor este cât se poate diferit. Destinul îi aruncă pe același drum în momentul în care pornesc amândoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatră prețioasă în stare să-ți transforme viața… sau să-i pună capăt.

HBO

23:40 Cazul 39 (Horror, SUA, 2009) Cu: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper, Callum Keith Rennie


Emily Jenkins (Renee Zellweger) este o asistentă socială foarte devotată și cu experiență, care își închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijență nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiță de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată și în stare de șoc. Zguduită de singurătatea și inocența fetiței, femeia decide să facă ceea ce nu și-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal. Cu speranța în inimă că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit pînă să îi poată găsi o familie adoptivă. Dar abia acum începe adevărata teroare.

CINEMAX

21:00 10 lucruri nu-mi plac la tine (Comedie, SUA, 1999) Cu: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz

Varianta modernă a temei shakespeariene prezente în Îmblânzirea scorpiei. O tânără frumoasă, dar distantă, Kat, refuză orice băiat care îndrăznește să se apropie de ea. Obișnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tânjește de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de Kat. Bianca și câțiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

TNT

23:10 Robocop II (acţiune, SUA 1990) cu Peter Weller, Belinda Bauer

Un nou drog se răspândeşte cu repeziciune în oraşul crimei – Detroit, provocând un lanţ de asasinate. Proporţiile inimaginabile ale violenţelor îi determină pe creatorii primului Robocop să se întoarcă în laborator pentru a crea o versiune superioară a acestuia: Robocop 2 – mult mai puternic decat predecesorul său şi, ca urmare, potrivit să rezolve situaţia care pare să scape de sub control. Din nefericire, ceva nu iese cum a fost plănuit iar Robocop o ia razna. Robocop original va trebui acum să se bată nu numai cu răul care a coborât în strazile Detroitului ci si cu fratele său cuprins de nebunie.

Deja ai votat!
se încarcă...