SÂMBĂTĂ 13 IUNIE

0

AXN

19:25 Bărbaţi în negru 2 (comedie SF, SUA 2002), cu Will Smith, Tommy Lee Jones

La patru ani după ce agenţii Jay şi Kay a prevenit un dezastru intergalactic, Kay se bucură de confortul vieţii de civil, în timp ce Jay a preluat rolul fostului său partener. El este acum în mod oficial cel mai evervant şi eficient angajat al organizaţiei guvernamentale neoficiale care se ocupă de tot ce ţine de extratereştri pe acest Pământ. În timp ce anchetează o crimă aparent de rutină dintre extratereştri, Jay descoperă un plan diabolic pus la cale de Serleena (Lara Flynn Boyle), un monstru înfricoşător deghizat într-un model de sexy de lenjerie. Ea îl are complice pe Scrad/ Charlie (Johnny Knoxville), un monstru cu două capete şi nu tocmai isteţ. Când Serleena îi ia ostatici pe toţi angajaţii agenţiei, Jay îi cere ajutorul lui Kay. Experienţa lui reprezintă ultima sansă a acestui univers de a scăpa de distrugere.

HBO

20:00 CBGB (Dramă, SUA, 2013) Cu: Alan Rickman, Malin Akerman, Justin Bartha, Richard De Klerk, Johnny Galecki

CBGB este acronim pentru Country, Bluegrass and Blues, stiluri muzicale populare spre sfârşitul anilor 1970. Filmul urmăreşte povestea clubului din New York al lui Hilly Kristal (Alan Rickman), unde au cântat, printre alţii, The Police sau Ramones.

PRO TV

22:30 Arta hoţiei (comedie, coprod. 2013) cu Kurt Russell, Matt Dillon

Renumitul hot de arta si fostul temerar Crunch Calhoun (Kurt Russell) face echipa cu o adunatura pestrita de escroci internationali si face cele mai mari traznai din viata sa. A fost o vreme când Crunch Calhoun a fost un hot notoriu de arta de succes, dar azi singurul lucru pentru care este cunoscut este datorat motocicletei sale predispusa la accidente. Inspirat de legendarul jaf al tabloului Mona Lisa din 1911, Nicky convinge gasca sa faca 10 Evanghelii false pe care sa le vanda la diferiti colectionari bogati din intreaga lume.

FILM NOW

21:55 Eroi de sacrificiu (acţiune, SUA 2010), cu Sylvester Stallone, Jason Statham

Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-și perfect emoțiile, el nu a știut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul și principalul strateg al celei mai temute echipe de șoc alcătuită din războinici perfecți, care trăiesc pe muchie de cuțit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toți o refuzaseră până atunci, Barney și mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent, este vorba o operațiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanțelor fără să știe dacă mai au vreo șansă de supraviețuire.

+0 -0
se încarcă...