DUMINICĂ, 14 IUNIE

0

FILM NOW

20:00 Urmărit în noapte (acţiune, SUA 2015), cu Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill

Mafiot cu reputație și gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieții sale. Atunci când fiul său, Mike, devine ținta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viața de infractor și familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să își salveze fiul și să evite ca băiatul să aibă același final tragic de care el, cu siguranță, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziție și niciun refugiu, fostul mafiot își va testa limitele cu scopul de a-și răscumpăra păcatele trecutului.

HBO

20:00 Gemini: Conspirația (Acțiune, SUA, 2019)Cu: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge

Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.

PRO TV

22:30 Instrumente mortale: Oraşul Oaselor (SF coprod. 2013) cu Lily Collins, J.Campbell Bower

O adolescentă obișnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariția mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă față a New Yorkului, numită Downworld, un oraș dominat de vârcolaci, demoni, vampiri și alți monștri.

PRO CINEMA

20:30 Doamna America (comedie, SUA 2015), cu Greta Gerwig, Lola Kirke

Tracy (Lola Kirke) este o studentă singuratică din New York care nu are experiențele incitante de studentă și nici stilul de viață fascinant pe care și le-a imaginat. Dar, în scurt timp, viitoarea ei soră vitregă, Brooke (Greta Gerwig), o fată aventuroasă, își face apariția, o salvează de dezamăgire și îi oferă tot felul de experiențe nebunești.

+0 -0
se încarcă...