MIERCURI 17 IUNIE

0

FILM NOW

20:00 Ascensiunea lui Jupiter (SF, coprod. 2015) cu Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean

La nașterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moșteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos.

CINEMAX

21:00 Hollywoodland (Polițist, SUA, 2006) Cu: Adrien Brody, Diane Lane, Ben Affleck, Bob Hoskins, Robin Tunney

Bazat pe povestea adevărată a unuia dintre cele mai cunoscute mistere nerezolvate de la Hollywood, filmul este o poveste despre farmecul, scandalul și corupția din Los Angeles-ul anilor 1950. Când George Reeves, vedeta serialului TV “Aventurile lui Superman”, este găsit mort în casa lui, milioane de fani sunt șocați de circumstanțele morții sale. Poliția și șefii studioului vor ca acest caz să fie clasificat drept sinucidere, dar zvonurile rămân. Louis Simo, un detectiv particular, începe să adune probe și să pună cap la cap ultimele zile tensionate ale actorului. Cine a tras? Oare a fost logodnica seducătoare dar intrigantă, iubita respinsă, soțul furios sau a fost chiar Reeves?

TNT

21:00 Mumia revine (aventuri, SUA 2001) Cu:Brendan Fraser, Rachel Weisz, Dwayne Johnson

Rick și Evelyn s-au căsătorit și s-au stabilit la Londra unde își cresc fiul, Alex (Freddie Boath). Când un șir de evenimente se termină cu renașterea lui Imhotep la British Museum, mumia poate să meargă din nou, hotărâtă să-și împlinească dorința de nemurire. Dar există și o altă forță mult mai puternică decât Imhotep, născută din cele mai întunecate ritualuri mistice ale Egiptului. Când aceste două forțe se vor înfrunta, soarta lumii va fi incertă, aceasta putând fi salvată doar de familia O’Connell.
Aceștia trebuie totodată să-și salveze fiul, înainte de a fi prea târziu.

PRO CINEMA

20:30 Lumea nu e de ajuns (acţiune, coprod. 1999) cu Pierce Brosnan, Sophie Marceau

In Lumea nu e de ajuns, cel de-al 19-lea film cu James Bond, agentul 007 trebuie inca o data sa salveze lumea, sa cunoasca femei superbe si sa distruga cu nonsalanta ultimele gadget-uri hi-tech construite de Q (Desmond Llewelyn intr-o ultima aparitie) si de succesorul lui, R (John Cleese). De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis.

+0 -0
se încarcă...