JOI, 18 IUNIE

0

PRO TV

21:30 Transport blindat (thriller, SUA 2009) cu Matt Dillon, Jean Reno

Un grup de angajați ai unei firme de securitate își riscă viețile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator! Înarmați cu un plan aparent fără cusur, bărbații au de gând să fure o întreagă avere fără a provoca vreo victimă, dar când un martor se trezește fără voie amestecat în stratagema lor, iadul se dezlănțuie. Vor supraviețui hoții cursei contracronometru în care fiecare este pe cont propriu?

PARAMOUNT

19:55 Admis pe pile (comedie SUA 2013) cu Paul Rudd, Tina Fey

Portia, o functionara de la biroul de Admiteri al celebrei universitati Princeton, face vizite de rutina pentru a recruta viitori studenti de la licee. Intr-o astfel de vizita se intalneste cu John, un fost coleg care acum lucreaza la un liceu alternativ. John e convins ca Jeremiah, un elev foarte talentat, e fiul pe care Portia l-a dat spre adoptie cu ani in urma. Iar atunci cand Portia se lasa si ea convinsa, gesturile pe care e dispusa sa le faca pentru el ii pun in pericol cariera, dar au beneficii nebanuite.

FILM NOW

20:00 Contagion: pericol nevăzut (thriller, coprod. 2011) cu Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow

Un action-thriller senzațional, Contagion prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor. În tot acest timp, oamenii de rând încearcă și ei să găsească o cale de supraviețuire, într-o societate distrusă de cumplita molimă.

HBO

01:25 Șapte suflete (Dramă, SUA, 2008) Cu: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy, Barry Pepper

Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-și ispășească o greșeală din trecut ajutând șapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă viețile celor șapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgostește de Emily (Rosario Dawson) care suferă de o gravă boală de inimă. Dar ce are oare Ben de gând să facă după ce-și duce la îndeplinire planul? O capodoperă a cinematografiei americane care relansează o nouă ipoteză în căutarea fericirii, într-o lume bântuită de colapsuri financiare și politicianism: umanitatea.

+0 -0
se încarcă...