MARTI, 30 IUNIE

0

FILM NOW

20:00 Wild Rose (dramă coprod. 2018) cu Sophie Okonedo, Julie Walters, Jessie Buckley, Matt Costello, Jane Patterson

O tânără cântăreață scoțiană, Rose-Lynn Harlan, visează să devină o artistă de muzică country în Nashville, după ce a fost eliberată din închisoare. Ea se întreabă dacă o femeie ar trebui să-și pună cariera înainte de a fi părinte, si daca trebuie să plece în căutarea visului ei de a deveni un star de muzică country.

PARAMOUNT

20:30 Omul pasăre (dramă SUA 2014) cu Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone

Celebru odinioară pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson (Michael Keaton) vede cum dispare încet-încet din amintirile fanilor. Într-o încercare disperată de a reatrage atenția și de a simți, o dată în viață, că realizează ceva apreciat atât de colegii de breaslă, cât și de publicul larg, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Pentru a reuși, bărbatul trebuie să-și ignore egoul supradimensionat, mai ales dacă vrea să-și readucă aproape și familia…

PRO CINEMA

20:30 Operaţiunea de salvare: Punctul limită (acţiune SUA 2006) cu Mark Dacascos, Rutger Hauer

Echipa speciala de interventie revine in forta in acest sequel… si nu degeaba, ci pentru ca un grup de teroristi a pus mana pe un instrument cu care poate controla de la sol orice avion.

PRIMA TV

20:00 Instrucţia (thriller, coprod. 2003) cu John Travolta, Connie Nielsen, Samuel L. Jackson

Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elitã ai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

+0 -0
se încarcă...