Vineri, 17 IULIE

0

ANTENA 1

23:45 Furtuna tropicală (comedie, coprod. 2008) cu Jack Black, Robert Downey Jr., Ben Stiller

Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume. Dupa costuri ce lasa in urma ridicarea Taj Mahal-ului sau razboiul cu japonezii, si care nu sunt altceva decat cheltuieli exagerate cu rasfatul actorilor, producatorii sunt nevoiti sa traga oblonul si sa inchida pravalia. Dar un regizor frustrat refuza sa opreasca filmarile si isi duce castingul in jungla din sud-vestul Asiei, pentru a „creste realismul”… Din nefericire, realismul inseamna intalnirea cu niste baieti rai pana-n maduva oaselor.

 

TVR 1

21:10 Palatul viceregelui (biografic coprod. 2017) Gillian Anderson, Hugh Bonneville

După 300 de ani, Marea Britanie se retrage din India. Timp de 6 luni, în 1947, lordul Mountbatten, strănepotul reginei Victoria, a preluat postul ultimului vicerege, iar sarcina lui a fost să redea India înapoi poporului ei.  O decizie importantă a fost luată: să fie creată o nouă patrie a musulmanilor, Pakistan. A fost o decizie ale cărei consecințe au ecou până în ziua de azi. Filmul examinează aceste eveniment prin prisma unei căsătorii – a lui Dickie și Edwin Mountbatten – și a unei povești de dragoste între Jeet, un tânăr servitor Hindu, și Aalia, soția lui musulmană. Tinerii îndrăgostiți se trezesc prinși în finalul seismic al imperiului, în conflictul cu familia Mountbatten și cu propriile lor comunități, dar nu-și vor pierde niciodată speranța.

 

FILM NOW

20:00 Fără reţineri (comedie romantică, coprod. 2007), cu Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart

Viața lui Kate, un bucătar pretențios, se schimbă complet când sora sa moare într-un accident și ea devine unicul tutore al nepoatei sale.

 

HBO

22:00 Zbor de noapte (Thriller, SUA, 2005) Cu: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Jack Scalia

Lisa Reisert (Rachel McAdams) urăște să călătorească cu avionul, dar teroarea ce o așteaptă în zborul de noapte către Miami nu are legatură cu teama de zbor. Când urcă în avion, Lisa observă cu plăcere că lângă ea stă Jackson (Cillian Murphy), bărbatul carismatic cu care a servit o băutură și un discret flirt în terminalul aeroportului. La puțin timp după decolare, individul îsi arată adevărata față. Este un agent implicat într-un complot pentru a-l ucide pe Ministrul Securității Interne, iar Lisa este cheia lui de acces. Dacă nu coopereză, un asasin îl va ucide pe tatăl Lisei, care așteaptă un telefon de la Jackson.

 

 

Deja ai votat!