Sâmbătă, 18 IULIE

0

ANTENA 1

01:15  Patru asasini (acţiune SUA 2014), cu Jean-Claude Van Damm

După 10 ani de la comiterea unui furt într-un cazinou, membrii unei bande de hoți ies din închisoare hotărăsc să afle cine i-a trădat și să strângă 10 milioane de dolari pentru a dispărea fără urmă. Din păcate, un caz de amnezie face misiunea lor mai dificilă decât se așteptau.

 

PRO CINEMA

22:30 În carne vie (thriller, coprod. 2003), cu Meg Ryan, Jennifer Jason Leigh, Mark Ruffalo

Filmul este bazat pe romanul bestseller al lui Susanna Moore.
In the Cut este un thriller psihologic care o are ca interpreta principala pe Meg Ryan si este regizat de Jane Campion.
Ryan interpreteaza o femeie singuratica din New York, care descopera partea intunecata a pasiunii, dupa ce a fost implicata intr-o relatie cu un detectiv de la omucideri care investiga o serie de crime petrecute in cartierul ei. Din distributie mai fac parte actorii Mark Ruffalo si Jennifer Jason Leigh.

 

HBO

20:00 Pokémon Detectiv Pikachu (Fantastic, SUA, 2019) Cu: Ryan Reynolds, Justice Smith

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

 

TVR 2

20:10 Manon, fata izvoarelor (dramă Franţa 1986) cu Daniel Auteuil, Emmanuelle Béart

Continuarea filmului „Jean de Florette”, ecranizare dupa Marcel Pagnol. La zece ani dupa moartea tatalui ei, tanara Manon locuieste intr-o grota in munti si isi petrece vremea pazind caprele. Dar clipa razbunarii se apropie. Dupa ce Manon descopera izvorul care alimenteaza intreg satul si ii schimba cursul, lasandu-i pe locuitori fara apa, legea tacerii este in sfarsit incalcata si ucigasii lui Jean de Florette demascati.

 

Deja ai votat!
se încarcă...