Luni, 20 IULIE

0
Mandatory Credit: Photo by Stewart Cook/REX Shutterstock (4448816q) Eddie Murphy 87th Academy Awards, Oscars, Vanity Fair After Party, Los Angeles, America - 22 Feb 2015

PRO CINEMA

20:30 Poliţia în direct (comedie SUA 2002), cu Eddie Murphy, Robert De Niro

Mitch Preston este un detectiv din Los Angeles dedicat meseriei sale , Trey Sellars e un politist care vrea sa devina actor. Cei doi sunt obligati sa joace intr-un reality-show de televiziune despre oamenii legii , regizat de Chase Penzi , lucru ce presupune sa fie urmariti peste tot de camerele de luat vederi.

 

CINEMAX

21:00 Camera lui Marvin (Dramă, SUA, 1996) Cu: Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Diane Keaton, Robert De Niro

De mai multi ani, de cand tatal lor a inceput sa aiba probleme de sanatate, destinul lui Lee (Meryl Streep) este separat de cel al surorii mai mari Bessie (Diane Keaton). Fiecare dintre ele locuieste in state diferite. In timp ce Lee incearca sa-si refaca viata in Ohio, Bessie ramane in casa familiala pentru a avea grija de tatal lor – Marvin (Hume Cronyn). Pentru Lee viata nu este usoara. Singura, ea are probleme cu fiul cel mare, Hank (Leonardo DiCaprio), aflat intr-un institut de reeducare. Dar cand sora ei se imbolnaveste, ea decide ca, dupa atatia ani de despartire, sa revina acasa.

 

HBO

22:00 Unde ai dispărut, Bernadette? (Dramă, SUA, 2019) Cu: Cate Blanchett, Billy Crudup, Emma Nelson, Kristen Wiig, Laurence Fishburne

După ce mama ei, Bernadette Fox, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Bee urmăreşte mailurile, documentele şi corespondenţa secretă pentru a o putea găsi. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

 

FILM NOW

20:00 Dincolo de trecut (thriller, SUA 2006) cu Denzel Washington, Val Kilmer, Paula Patton

Deja vu-ul este cel care îl ghidează pe agentul Doug Carlin în investigația sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morți. Chemat să recupereze toate dovezile posibile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi că ceea ce toți oamenii consideră că se petrece „numai în mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce într-o cursă cu miză imensă: salvarea vieții a sute de oameni.

 

Deja ai votat!
se încarcă...