Marţi, 21 IULIE

0

PRIMA TV

20:00 Luptă curajoasă (acţiune Canada 2018) cu Jason Momoa, Sala Baker

Atunci când Joe Braven (Jason Momoa), un muncitor forestier umil care locuiește în zona frontierei SUA / Canada, se    confruntă cu un grup de traficanți de droguri care au depozitat heroina în cabana sa retrasă din munți, el trebuie să facă  tot ce e posibil pentru a-și proteja familia. Traficanții de droguri nu știu însă că omul pe care l-au întâlnit are două motivații puternice – una de a lupta pentru viețile membrilor familiei sale, iar cealaltă… plăcerea de a ucide.

 

FILM NOW

20:00 Piaza rea (comedie coprod. 2001) cu Jason Biggs, Steve Zahn

Darren Silverman, Wayne Le Fessier si J.D. McNugent au fost prieteni buni încã din clasa a cincea. Din scoala primarã pânã în liceu (când Wayne fãcea parte din echipa de fotbal american, J.D. era mascota echipei si Darren era seful galeriei) si pânã în prezent (cântând rock în formatia lor “Diamonds in the Rough”), acesti bãieti au fost de nedespãrtit. Acum, apare Judith, o psihiatrã manipulatoare, frumoasã dar cu o inimã de gheatã care îsi înfige ghearele în drãgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni… si reusind chiar sã le destrame formatia.

 

PARAMOUNT

20:30 Spirit rebel (dramă SUA 1984) cu Kevin Bacon, Lori Singer

Footloose e plin de umor, de numere de dans si are o coloanã sonorã electrizantã. El descrie lupta vesnicã dintre plãcerea nevinovatã si moralitatea rigidã, când bãiatul de oras Ren McCormick (Kevin Bacon) ajunge într-un oras de modã veche, unde dansul si bucuria tinereascã a fost interzisã. Ren se revoltã, alãturi de cel mai bun prieten Willard (Chris Penn) si de fiica preotului (Lori Singer).

 

PRO CINEMA

23:00 Lupul (horror, SUA 1994) cu Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer

Istovit şi lipsit de noroc, editorul Will Randall ajunge la capătul răbdărilor când un tânăr coleg de birou îi fură şi slujba, şi soţia de sub nas. Dar după ce e muşcat de un lup, Will se simte dintr-o dată plin de energie, mai competitiv că niciodată, şi cu simţurile extrem de ascuţite. Între timp, frumoasa fiică a şefului se îndrăgosteşte de el, fără să realizeze că bărbatul pe care începe să-l iubească a început să se transforme treptat în creatura de care acesta a fost muşcat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...