Duminică, 26 IULIE

0
Jason Statham

PRO TV

20:00 Curierul 3 (acţiune Franţa 2003) cu Jason Statham

Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina. Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, “pasagerul” lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp.

 

TVR 2

20:10 Semnul şarpelui (dramă România 1981) cu  Mircea Diaconu, Mircea Albulescu

Spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Ecaterina Handrabur, hangiță într-un sătuc de lângă granița cu Ungaria, vrea să se răzbune pe vameșul care a insistat pe lângă jandarmi ca fiul ei Simion să plece pe front. Pentru a-și duce planul la îndeplinire, ea se aliază cu primarul, reprezentant al nou-instauratei puteri comuniste, și cu contrabandistul justițiar Alimandru.

 

CINEMAX

22:40 Toți zeii din cer (Horror, Franța, 2018) Cu: Jean-Luc Couchard, Melanie Gaydos, Zelie Rixhon, Thierry Frémont, Albert Delpy

Simon, un muncitor în vârstă de 30 de ani, trăiește într-o fermă dărăpănată într-o zonă rurală îndepărtată din Franța. El își petrece timpul având grijă de Estelle, sora lui care este invalidă din cauza unui accident din copilărie. Simon se simte vinovat și este mereu deprimat. Dar vede o scăpare și așteaptă ca forțe din alte lumi să vină să-i elibereze din închisorile fizice în care au fost închiși.

 

ANTENA 1

23:00 Tată fără număr (comedie coprod. 2013) cu Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders

David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obișnuit a cărui viață este dată peste cap când află că, în urma unei greșeli la clinica de feritilizare cu care a “colaborat” în studenție, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioți și respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuți vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul față situației? Remake după filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din întreaga lume.

Deja ai votat!
se încarcă...