Luni, 27 IULIE

0

PRO CINEMA

20:30 Adevărul întunecat (acţiune Canada 2012) cu Andy Garcia, Eva Longoria, Forest Whitaker Jack Begosian, fost agent CIA si actualmente realizatorul unei emisiuni radio, este trimis intr-o misiune in Ecuador. El accepta aceasta misiune si datorita valorii sentimentale care o are pentru el. Este o misiune de salvare a unui activist, asa zis terorist, pe numele sau Francisco Francis. Dar este si o misiune de a dovedi mizeriile facute de grandioasa companie de epurare a apei Clearbec.

HBO

16:00 Erin Brockovich (Dramă, SUA, 2000) Cu: Julia Roberts, Aaron Eckhart, Albert Finney, Marg Helgenberger, Cherry Jones
Erin Brockovich este o drama emotionanta, amuzanta si neconventionala bazata pe fapte reale, in care Julia Roberts, actrita nominalizata de doua ori la premiul Oscar, interpreteaza personajul principal – o mama cu trei copii mici, divortata de doua ori, care observa o nedreptate, il infrunta pe tipul rau si invinge.

 

PRO TV

21:30 Pe jumătate mort (acţiune coprod. 2002) cu Steven Seagal, Ja Rule

Este anul 2002 si autoritatea penitenciarelor din California a redeschis cea mai celebrã închisoare din istorie: Alcatraz. Criminalul înrãit, fost functionar de puscãrie, Donny a adunat un comando pentru a se infiltra în fortãreata proaspãt renovatã, dotatã cu aparaturã high-tech. Scopul acestei actiuni este fortarea unui condamnat la moarte sã divulge locul unde se aflã ascunsã o cantitate de aur furatã în valoare de 200 milioane de dolari. Detinutul Nick Frazier trebuie sã îl ajute pe agentul FBI sub acoperire Sascha Petrosevitch sã se alãture celorlalti detinuti pentru a-i opri pe invadatori, înainte de a o asasina pe judecãtoarea de la Curtea Supremã care este prezentã pentru a lua parte la iminenta executie.

 

CINEMAX

19:25 Cântecul păsării (Dramă, Belgia, 2019) Cu: Natsuko Kobayashi, Akaji Maro, Kazuhiko Kanayama, Shinji Matsubayashi, Takamasa Suga

Tokyo. Asuka, o tânără femeie de serviciu din tura de noapte, este pregătită să plătească un preț mare ca să-și îndeplinească dorința de a fi un important star al muzicii. Ea reușește să ajungă într-o emisiune de talente, dar toate sacrificiile ei se întorc împotriva sa când este acuzată de crimă și este obligată să dezvăluie toate detaliile drumului întunecat pe care l-a parcurs până în acel moment.

Deja ai votat!
se încarcă...