28 IULIE

0

FILM NOW

20:00 Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte! (comedie SUA 2014) cu Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall, Joy Bryant

Urmărim drumul făcut de două cupluri din bar în dormitor şi apoi afară, în lumea reală, unde relaţiile le sunt puse la încercare. Comunicarea dintre cei patru e cu atât mai complicată şi savuroasă cu cât cele două femei sunt prietene foarte bune între ele şi la fel şi cei doi bărbaţi cu care ele ajung să formeze cupluri. E un fel de telefonul fără fir jucat la vârsta adultă.

 

CINEMAX

01:30 Avionul buclucaș (Comedie, SUA, 1980) Cu: Robert Hays, Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Lloyd Bridges, Peter Graves

Pilotul unui avion a fost rapus de un virus chiar in timpul zborului si singura solutie ca pasagerii sa ajunga in siguranta la aeroport este ca cineva din avion sa preia controlul. Ei bine, singura solutie existenta era Ted Striker, un fost pilot de razboi care de cand a avut o experienta dramatica in razboi a spus ca refuza sa mai piloteze vreodata. O astfel de situatie insa nu lasa loc de incapatanare, Ted fiind nevoit sa-si invinga fobia pentru binele sau si al tuturor celor din avion. Din pacate, atat pilotul, cat si pasagerii s-au imbolnavit, se pare din cauza unui fel de mancare de peste. Astfel, Ted nu numai ca trebuia sa piloteze, ci trebuia sa-i duca grabnic pe bolnavi la destinatie. Dar, aversiunea lui pentru pilotaj se dovedeste a fi o adevarata psihoza, iar ghinionul il urmareste in fiecare secunda..

 

HBO

23:05 Watchmen (Acțiune, SUA, 2009) Cu: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Carla Gugino

Intr-o societate umana alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt de mult apuse. Acestia sunt acum in afara legii, singurii care-si mai pot exercita puterile fiind cei aflati in slujba guvernului Statelor Unite. Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii reuniti scot la iveala o conspiratie diabolica, care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor dintr-o lume nu foarte diferita de a noastra.

 

PRO TV

21:30 Ăla micu (comedie coprod. 2006) cu Marlon Wayans, Shawn Wayans

Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atât de nerabdător să devină tată încât confundă un criminal urmărit de poliție, de statură foarte mică, semănând cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilaș abandonat, pe care decide să-l adopte… El și soția lui iau “copilul” în casa lor în vreme ce partenerul hoțului, Percy P. (Tracy Morgan) încearcă să-l ajute pe pitic să recupereze un diamant furat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...