Joi, 30 IULIE

0

FILM NOW

20:00 Toată lumea ştie (dramă coprod. 2018) cu Penélope Cruz, Javier Bardem

„Toata lumea stie” îi are în rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) și Ricardo Darín (Alejandro) și spune povestea Laurei, care călătorește împreună cu copiii săi din Buenos Aires către satul natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Evenimente neașteptate transformă, însă, această revedere într-o criză care scoate la suprafață un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbește.

 

TNT

23:00 Un plan simplu (dramă SUA 1998) cu Bill Paxton

Plasat in peisajul zapezilor aspre din Minnesota, „Planul” este povestea stranie a lui Hank si Jacob Mitchell (Bill Paxton si Billy Bob Thornton), care descopera un avion doborat si acoperit cu nameti. Inauntru se afla un pilot pe moarte si o geanta cu patru milioane de dolari in hartii de cate o suta. Cei doi se hotarasc sa ascunda banii pana la venirea primaverii.

 

CINEMAX

22:45 Răzbunarea Lunei (Thriller, Germania, 2017) Cu: Lisa Vicari, Carlo Ljubek, Branko Tomovic, Benjamin Sadler, Rainer Bock

Când familia Lunei este ucisă, ea descoperă că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus și familia ei doar un paravan. Luna poate să fugă din țară, dar mai întâi vrea să se răzbune.

 

HBO

01:45 Moșul cel rău (Comedie, SUA, 2003) Cu: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham, Lauren Tom

„Bad Santa” este povestea a doi escroci care pleaca intr-o excursie prin magazine imbracati ca Mos Craciun si elful sau. Insa respandirea fericirii nu este motivul lor, cei doi planuiesc sa jefuiasca fiecare institutie prin care trec, plan ce devine complicat cand intalnesc un copil de 8 ani ce ii invata adevarata semnificatie a Craciunului.

Deja ai votat!
se încarcă...