6 AUGUST

0
FILE - In this March 2, 2014 file photo, Will Smith arrives at the Oscars at the Dolby Theatre in Los Angeles. Smith, Jared Leto and Tom Hardy are suiting up for DC Comics’ supervillain team-up film “Suicide Squad.” Warner Bros. confirmed the much anticipated casting of the film in an announcement Tuesday, Dec. 2, 2014. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

FILM NOW

20:00 În căutarea fericirii (dramă SUA 2006) cu Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith

În filmul În căutarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă din răsputeri să supraviețuiască. În ciuda bravelor sale încercări de a-și menține familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă față, decide cu jumătate de inimă să plece. Chris, devenit acum singurul părinte, continuă cu încăpățânare să caute o slujbă mai bine plătită folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaște.

 

PRO CINEMA

20:30 Scăpaţi de Smart! (comedie SUA 2008) cu Steve Carell, Anne Hathaway

Comedia de actiune “Get Smart” ni-l prezinta pe Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agentiei CONTROL, in cea mai importanta si periculoasa misiune a sa: el trebuie sa zadarniceasca intentia de dominatie mondiala a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS. Aceasta este si prima sa misiune. In momentul in care este atacat sediul agentiei americane de spionaj CONTROL, iar identitatea agentilor sai este compromisa, seful Agentiei (Alan Arkin) nu mai are de ales. El trebuie sa-l trimita in lupta pe analistul Maxwell Smart, care visa sa lucreze si el pe teren, alaturi de idolul sau, superstar-ul Agent 23 (Dwayne Johnson). Dar in loc sa se intample asa, Smart primeste drept coechipier pe singurul agent a carui identitate nu fusese deconspirata, pe frumoasa dar letala Agenta 99 (Anne Hathaway).

 

PARAMOUNT

20:30 Escape Plan: Testul suprem (acţiune SUA 2013) cu Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallon

Ray Breslin (Sylvester Stallone) e condamnat pe nedrept pentru crimă. El ajunge într-o inchisoare de maximă securitate pe care a proiectat-o. De aici, Ray încearcă să evadeze, cu ajutorul lui Rottmayer (Arnold Scwarzenegger)

 

HBO

00:50 8 MM (Thriller, SUA, 1999) Cu: Nicolas Cage, Joaquin Phoenix, James Gandolfini, Peter Stormare, Anthony Heald

Tom Welles este un detectiv particular specializat in tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce si-ar dori. Are un birou modest, unde rezolva doar cazurile de infidelitate, si duce o existenta obisnuita in asteptarea marii lovituri. Intr-o zi, un caz ii atrage atentia. Totul pleaca de la o rola de film pe 8 mm, care ii dezvaluie lui Welles o lume infricosatoare si care il pune pe urmele unei fete ucise cu bestialitate.

Deja ai votat!
se încarcă...