5 AUGUST

0

PARAMOUNT

20:30 Cină pentru fraieri (comedie SUA 2010) cu Steve Carell, Paul Rudd

Comedia “Dinner for Schmucks” spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitație la “Cină pentru idioți”, un eveniment lunar organizat de șeful său care promite niște avantaje directorului care vine însoțit de cel mai mare măscărici. Logodnica lui Tim, Julie, găsește acest eveniment ca fiind unul de prost gust așa că Tim cade de acord să nu se prezinte la cină, până în ziua în care îl întâlnește pe Barry (Steve Carell) – un angajat al IRS-ului care își ocupă timpul liber construind diorame cu șoareci împăiați – și își dă seama că a dat peste șeful idioților. Tim nu poate să reziste, și îl invită pe Barry, ale cărui greșeli bine intenționate trimit în curând viața lui Tim într-o pantă descendentă și o serie de întâmplări comice.

 

FILM NOW

20:00 Operaţiunea Hunter Killer (acţiune coprod. 2018) cu Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist, Common

În adâncime, sub Oceanul Arctic, căpitanul de submarin Joe Glass (Gerard Butler) se află în căutarea unui submarin american dispărut, atunci când descoperă că în largul mării se pregătește o lovitură secretă dată de ruși, ce amenință să distrugă ordinea mondială. Cu echipa și țara pe linie, Căpitanul Glass trebuie să organizeze acum un grup de elită al forțelor speciale ale Marinei americane (SEAL) pentru a-l salva pe președintele rus răpit de și pentru a naviga prin apele inamice încercând să oprească un al Treilea Război Mondial.

 

TVR 2

20:10 Shalako (western coprod. 1968) cu Sean Connery, Brigitte Bardot

În New Mexico, în anii 1880, mai mulți nobili europeni se întâlnesc la o partidă de vânătoare. Contesa Irina Layaar *Brigitte Bardot( se îndepărteayă de restul grupului și este atacată de apași. Un fost soldat în armata americană, Shalako (Sean Connery), îi salvează viaţa.

 

PRO TV

21:30 Pompeii (acţiune coprod. 2014) cu Kit Harington, Emily Browning

În 79 i.H. Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorința arzătoare de a câștiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forțată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieși cât mai repede din arenă, pentru a-și salva iubita înainte ca orașul să piară sub lava încinsă.

Deja ai votat!
se încarcă...