8 AUGUST

0

PRO TV

20:00 Pumni de oţel (SF coprod. 2011) cu Hugh Jackman, Dakota Goyo

O dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboți de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracția oamenilor.Jackman va interpreta un fost luptator care trebuie sa supravietuiasca intr-o lume in care boxul intre oameni devine un sport ilegal, pentru ca este prea violent. Noii gladiatori sunt roboti care au calitati umane. El va descoperi un robot care pare sa castige mereu, iar acest lucru il face sa aiba sperante pentru a iesi invingator in luptele dintre roboti. El va descoperi de asemenea ca este tatal unui copil de 11 ani, cu care va relua legatura in timp ce robotul sau luptator isi face drum spre a deveni numarul 1.

FILM NOW

20:00 Îndrăgostiţi pentru totdeauna (dramă SUA 2014) cu Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood

Doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

TVR 2

20:10 Fetele din calendar (comedie coprod. 2003) cu Helen Mirren, Julie Walters

Un Full Monty feminin cu mai multă epidermă la vedere, în care eroinele au între 50 și 70 de ani și modele reale. Venerabilele doamne care au pozat goale pentru o parodie a calendarului Pirelli există bine mersi și-n realitate, iar decizia lor a făcut senzație în mass-media mondială în urmă cu patru ani.

CINEMAX

22:00 Aceiași rockeri nebuni (Comedie, Marea Britanie, 1998) Cu: Stephen Rea, Billy Connolly, Jimmy Nail, Timothy Spall, Bill Nighy

Povestea unei trupe care a avut parte de tot ceea ce ii trebuie unei formatii rock pentru a deveni legenda: bani, celebritate, succes, un solist care a murit din cauza unei supradoze si chiar si un final senzational. Douazeci de ani mai tarziu, toti membrii grupului isi vad de treburile lor, iar ideea reunirii se intampla la cererea publicului. Desi timpul i-a cumintit, transformandu-i in muritori obisnuiti cu griji si bucurii marunte sau mai mari, reunirea bandei i-ar putea insufleti din nou, ajutandu-i sa simta ca au ramas ”Aceiasi rockeri nebuni”.

Deja ai votat!