Vineri, 14 august

0

21:00 CINEMAX

Vox Lux (Dramă, SUA, 2018) Cu: Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin, Jennifer Ehle, Raffey Cassidy

În 1999, adolescenta Celeste (Raffey Cassidy) supraviețuiește unei tragedii violente. După ce cântă la înmormântare, Celeste se transformă într-un star pop cu ajutorul surorii ei care este compozitoare (Stacy Martin) și a managerului său (Jude Law). Evoluția meteorică a lui Celeste către faimă și pierderea concomitentă a inocenței coincide cu un atac terorist asupra națiunii, ridicând-o pe tânăra cântăreață la un nou nivel de celebritate: simbol american, zeiță și superstar global. În 2017, adulta Celeste (Natalie Portman) revine pe scenă după un incident scandalos care i-a deraiat cariera. Aflându-se în turneu ca să-și promoveze al șaselea album, o serie de imnuri SF numite Vox Lux, cântăreața pop trebuie să-și depășească greutățile personale și familiale ca să reușească să supraviețuiască nebuniei, faimei și maternității în epoca terorii.

18:10 HBO

Un război personal (Dramă, SUA, 2018) Cu: Rosamund Pike, Jamie Dornan, Stanley Tucci, Tom Hollander, Faye Marsay

Într-o lume în care jurnalismul este mereu criticat, Marie Colvin (Rosamund Pike) este una dintre cele mai faimoase corespondente de război a timpurilor noastre. Colvin este un spirit rebel și neînfricat care a ajuns în linia întâi a conflictelor din întreaga lume ca să dea o voce celor care nu au una în timp ce a testat constant limita dintre curaj și bravadă. După ce este lovită de o grenadă în Sri Lanka, ea începe să poarte un plasture de ochi distinctiv și se simte la fel de confortabil bând un martini alături de elita Londrei sau confruntând dictatori. Calvin sacrifică relații pline de iubire și, de-a lungul timpului, viața ei personală începe să se destrame pe măsură ce trauma la care a fost martoră o marchează. Cu toate acestea, determinarea ei de a arăta adevăratul preț al războiului o duce – alături de Paul Conroy (Jamie Dornan), un renumit fotograf de război – în cea mai periculoasă misiune a vieții ei în Homs, un oraș sirian asediat.

21:30 PRO TV

Air Force One (acţiune, SUA, 1997) Cu: Harrison Ford

Harrison Ford joacă rolul lui James Marshall, un veteran al războiului din Vietnam care a ajuns preşedintele Statelor Unite ale Americii. În timpul unei vizite în fosta Uniune Sovietică, Marshall îi înfierează, într-un discurs fără precedent, pe teroriştii din fostul bloc comunist, referindu-se, în special, la criminalul de război din Kazakhstan, Ivan Korshunov (Gary Oldman). Pe ruta de întoarcere spre SUA, la bordul celui mai sigur avion din lume, Air Force One, Marshall şi staff-ul sau descoperă cu stupoare că unul dintre jurnaliştii care îi însoţeşte este nimeni altul decât Korshunov, deghizat în reporter. Alături de trei parteneri de-ai săi, Korshunov deturnează avionul luându-l ostatic pe preşedinte, precum şi pe soţia şi fiica acestuia. Marshall trebuie să-şi păstreze stăpânirea de sine, sângele rece şi să dea dovadă de inteligentă pentru a dejuca planurile

16:50 FILM NOW

Holograma pentru rege (2016, Comedie) Cu: Tom Hanks, Sarita Choudhury, Alexander Black

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

Deja ai votat!
se încarcă...