13 AUGUST

0

HBO

21:30 Viața lui Michael Hutchence (Documentar, Australia, 2019) cu Kylie Minogue, Helena Christensen, Michael Hutchence

Documentarul este un portret intim, plin de autenticitate, căldură și umor, al lui Michael Hutchence, renumitul solist vocal al trupei INXS. Michael a ajuns să ilustreze perfect liderul rock, sexy, magnetic, fermecător, în timp ce sub toate se ascundea un bărbat sensibil, un poet cu multe fețe care se confrunta cu ideea de succes și limitele creative ale pop-ului. Documentarul prezintă imagini extraordinare de arhivă, filmări personale și povești intime spuse de prietenii, iubitele, familia lui Michael, de membrii trupei, de colaboratori și chiar el este ghid într-o călătorie prin copilăria lui neconvențională și pâna la celebritatea turbulentă și, în cele din urmă, tragică.

FILM NOW

21:30 Bun venit în Marwen (biografic coprod. 2018) cu Steve Carell, Falk Hentschel, Matt O’Leary

Mark Hogancamp, o victimă a unui atac brutal găsește o formă de terapie unică și frumoasă care să-l ajute în procesul său de recuperare. Mark Hogancamp se confruntă cu pierderea gravă a memoriei după ce a fost atacat și bătut de un grup de cinci adolescenți. Când iese din comă, nu are nicio amintire despre viața sa, despre prietenii sau despre familia lui. Ca formă de terapie, el începe să construiască în curtea sa un oraș miniatural din era celui de-al Doilea Război Mondial, plin de figuri făcute după chipul lui, al prietenilor săi și, în mod șocant, al anumitor atacatori. În timp ce procesul îi ajută într-o oarecare măsură mintea, acest lucru îi permite, de asemenea, să evadeze într-o lume fantastică în care creează diverse scenarii cu figurinele. Prin lumea sa fantastică, Mark adună putere să triumfe și în cea reală, demonstrând forța vindecătoare a imaginației artistice.

CINEMAX

23:55 Zoo (Dramă-Comedie, Danemarca, 2018) Cu: Zoë Tapper, Edward Speleers, Antonia Campbell-Hughes, Jan Bijvoet, Lukas Loughran

Karen și John au pierdut scânteia din căsnicia lor în ziua în care au aflat că nu vor putea să aibă un copil. Acum trăiesc ca niște morți vii, prizonieri în viața de zi cu zi și aflați în pragul unui divorț. Când lumea este lovită de o epidemie care transformă oamenii în zombi, cei doi se încuie în apartament așteptând să fie salvați. În timp ce lumea se prăbușește în jurul lor, sunt obligați să-și găsească drumul înapoi unul spre celălalt și să-și recupereze dragostea pierdută.

PRO TV

21:30 Sunt spion (acţiune SUA 2002) cu Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen, Malcolm McDowell, Gary Cole

Agentul secret Alex Scott (Owen Wilson) si campionul de box la categoria mijlocie Kelly Robinson (Eddie Murphy) sunt adusi împreunã fãrã voia lor pentru a fi trimisi într-o misiune periculoasã care are drept scop recuperarea avionului Switchblade, el mai nou si mai sofisticat din punct de vedere tehnologic avion de recunoastere american. Prototipul avionului spion a cãzut în mâinile unui traficant de arme lipsit de scrupule, Arnold Gundars, care are de gând sã îl vândã celui care dã mai mult, un terorist care are acces la focoasele nucleare.

Deja ai votat!