12 AUGUST

0

PRO TV

21:30 Nevastă de împrumut (comedie romantică SUA 2011) cu Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker

În filmul Nevastă de împrumut, pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenționa sa divorțeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc și copiii asistentei, iar pe toți îi așteaptă un week-end în Hawai care până la urmă le va schimba viața.

NATIONAL TV

20:00 Gardienii mormântului secret (acţiune coprod. 2018) cu Kelsey Grammer, Kellan Lutz, Bingbing Li, Stef Dawson, Yasmin Kassim, Shane Jacobson

Descoperirea întâmplătoare a  mumiei unui împărat chinez care datează din anul 200 î.H, scoate la suprafaţă un coşmar vechi de 2000 de ani, un secret care ar fi trebuit să rămână îngropat.

PRO CINEMA

20:30 Ultima călătorie: goana după adevăr (dramă SUA 2011) cu Tracy Pollan, Stephen Amell, Scott Cohen, Amy Gumenick

Justice for Natalee Holloway pornește pe urmele tinerei Natalee, adolescenta din Alabama dispărută în mod misterios în urma unei excursii cu școala în Aruba.

HBO

20:00 Star Wars: Skywalker – Ascensiunea (SF, SUA, 2019) Cu: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega

În timp ce Primul Ordin continuă să facă ravagii în Galaxie, Rey îşi încheie pregătirea ca Jedi. Totuşi, pericolul revine pe măsură ce maleficul împărat Palpatine se întoarce din morţi. În timp ce lucrează cu Finn şi Poe Dameron să îndeplinească o nouă misiune, Rey nu doar că îl va înfrunta din nou pe Kylo Ren, dar va descoperi şi adevărul despre părinţii ei, împreună cu un secret mortal care îi va influenţa viitorul şi soarta, ca şi confruntarea finală ce urmează să aibă loc. Acum, conflictul legendar între Jedi şi Sith ajunge la paroxism ducând la bun sfârşit saga Skywalker.

Deja ai votat!