11 AUGUST

0

PRO CINEMA

20:30 Cavalerii Mesei Rotunde (aventuri SUA 1995) cu Sean Connery, Richard Gere, Julia Ormond

Cavalerii mesei rotunde ne prezinta povestea atemporala a regelui Arthur si legenda lui Camelot în acest film de aventura. Arthur ezita să predea coroana lui Lancelot si Guinevere este sfâsiata de loialitatea lui fata de sotul ei si de dragostea ei pentru rivalul său. Dar Lancelot trebuie să echilibreze loialitatea sa fata de tron cu recompensele iubirii adevărate.

PRIMA TV

20:00 Lanţul crimelor (acţiune SUA 2019) cu Nicolas Cage, Ryan Kwanten, Enrico Colantoni

Viața a trei străini este în mod inevitabil încurcată într-un conflict pentru care niciunul nu este pregătit.

NATIONAL TV

21:00 Creaturile (aventuri coprod. 2016) cu Russell Wong, Brandon Routh

Un avion de lux este nevoit să aterizeze de urgenţă. Ca urmare, pasagerii ajung pe o insulă misterioasă. În timp ce aşteaptă să fie salvaţi, ei realizează că insula ascunde un secret întunecat care le pune viaţa în pericol.

TNT

21:00 Naşul 3 (dramă SUA 1990) cu Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia

Una dintre cele mai interesante saga din istoria filmului continuă! În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani ai săi, Michael e dominat de două pasiuni: să-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit. Succesorul ar putea fi pătimașul Vincent (Andy Garcia), dar el ar putea fi, de asemenea, și cel care schimbă dorința lui Michael de a face afaceri legale într-un infern al violenței. Francis Ford Coppola regizează un film incitant, de mult așteptat, în care îi distribuie pe Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna și alții.

Deja ai votat!